Met deze ‘slimme’ jas heb je het nooit meer koud

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

ministry of supply verwarmde jas

Zie jij stiekem nu al weer op tegen de gure herfstwind en de winterse kou? Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar en het kan flink koud worden! Ben je veel buiten, dan is een goede en warme jas van groot belang. En dan bedoelen we niet zomaar een jack, maar eentje die actief bezig is om jou te verwarmen. Een slimme jas waarmee je het nooit meer koud hebt.

Je eigen thermostaat in je kleding

Ministry of Supply lanceerde dit jaar een verwarmde jas op Kickstarter en dat was direct een daverend succes. De makers beloven je dan ook dat de jas je persoonlijke thermostaat zal zijn en je altijd warm houdt. Klinkt heerlijk.

Slim? Deze jas is briljant

We hebben natuurlijk al meerdere slimme producten besproken, denk hierbij aan het slimme deurslot of slimme meetlint en zelfs het eerste slimme hondenspeeltje. Nu is het tijd voor de slimme jas…

Als je de jas bekijkt zie je in eerste instantie niets bijzonders. De verwarmingselementjes zijn dun en lichtgewicht, waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn. Hoe warm ze moeten worden bepaal jij. Via een app bedien je de verwarmingselementen en zorg je voor de juiste temperatuur. Wordt het buiten kouder? Dan past het kledingstuk zich aan. Je merkt dus nauwelijks iets van wisselende temperatuur. En ook fijn: Gaandeweg leert de slimme jas ook precies wat jouw voorkeuren zijn, zodat je bijna niets meer aan de temperatuur hoeft te doen.

Laad onderweg je smartphone op

Het stoere jack zorgt dus voor de perfecte temperatuur, maar is daarnaast ook nog eens waterdicht, winddicht en geur afstotend. Handig voor outdoor activiteiten, regenbuien en sneeuwstormen dus! Alsof het nog niet genoeg is, kun je met de batterijen ook je smartphone draadloos opladen. Stop ‘m in de speciale zak en de accu laadt zich automatisch op. Handig!

Bibberen is voorgoed verleden tijd

Je snapt dat zo’n briljante jack wel tegen een bepaalde prijs komt. Maar voor zo’n 420 euro ga jij dit jaar warm de winter door, hoe koud het buiten ook wordt!

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...