Met deze Nederlandse gadget open je de gordijnen vanaf je smartphone

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Slide gordijnen

Als het eerste daglicht je huis binnenstroomt kan de dag beginnen: Het is ochtend! Voor veel mensen is het openen van de gordijnen dan ook één van de eerste dingen die ze ’s ochtend doen. Laat de zon in je leven met Slide!

Wakker worden in de ochtend

Met een soms nog slaperig hoofd moet je naar het raam om de zon binnen te laten. Met Slide gaat dit voortaan automatisch. Met deze gadget open je je gordijnen namelijk van afstand. Goedemorgen!

Via: pexels.com | pexels.com, CC

Je eigen gordijnen bedienen met Slide

De gordijnen die je nu voor de ramen hebt hangen, heb je waarschijnlijk met zorg uitgekozen bij de rest van je interieur. Gelukkig is er geen enkele reden om die te vervangen en kun je ze gewoon in je smart home blijven gebruiken.

Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je ze vanaf nu kunt bedienen via Slide. En dat gaat heel gemakkelijk en kost je slechts twee minuten (per gordijn uiteraard).

Een druk op de knop of helemaal automatisch

’s Avonds als je thuis komt en het buiten donker is werkt het natuurlijk ook, maar dan precies andersom. Op een vooraf ingesteld tijdstip of met een druk op de knop (in de app of bijvoorbeeld door het gebruik van Flic) sluiten de gordijnen automatisch zover als jij dat wil.

Slide gebruiken op jouw vakantie

Ook handig tijdens je vakantie trouwens! Door de gordijnen dagelijks (meerdere keren) te openen en sluiten, lijkt het voor buitenstaanders alsof jij gewoon thuis bent. Dat maakt het voor inbrekers erg onaantrekkelijk om te proberen je huis leeg te roven. Slide helpt je dus ook als je helemaal niet thuis bent.

Wide path camper caravan achter fiets vakantie
Via: Wide Path Camper

Uitvinders van Slide

Slide is bedacht door Nederlandse ondernemers Thijs en Kaj van Innovation in Motion. Tijd om met gemak je gordijnen te bedienen vanuit je luie stoel. Heb jij een andere tip? Laat het ons weten in een reactie!

Lees ook:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...