Automatische gordijnen met slechts één apparaatje

Tegenwoordig wordt een smart home met open armen ontvangen. Van de lampen in je woonkamer tot aan het koffiezetapparaat in de keuken. Alles om je heen wordt smart gemaakt, ook automatische gordijnen…

Werkelijk alles?

Als wij alles zeggen, bedoelen wij ook haast alles. Een pompje voor handzeep die precies weet wanneer jij zeep nodig hebt, een stofzuiger die begint met stofzuigen als jij uit huis bent of automatische sproeiers in de tuin als de grond droog is. Smart home brengt je al erg veel in huis. Vergeten we echt niets?

SwitchBot Curtain automatische gordijnen aparaatje
Via: kickstarter.com | SwitchBot Curtain

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Automatische gordijnen

Toch wel! Gordijnen zijn misschien wel prioriteit nummer één als het gaat om spullen die je smart zou willen maken. Daar komt de SwitchBot Curtain om de hoek kijken. Dit apparaatje zorgt ervoor dat jouw gordijnen automatisch bediend worden. Het installeren van het apparaat? Appeltje-eitje! In slechts 30 seconden is de SwitchBot Curtain geïnstalleerd. Zonder schroeven, moeren of bouten!

SwitchBot Curtain automatische gordijnen aparaatje
Via: kickstarter.com | SwitchBot Curtain

Energiebesparend

De SwitchBot Curtain heeft een ingebouwde zonlichtsensor om je kamers koel te houden. Op die manier kan je de gordijnen automatisch laten sluiten om overdag zonlicht te blokkeren en je kamer koel te houden. Juist behoefte aan een warme kamer? Dan laat je de gordijnen automatisch openen om je kamer op te warmen. Nog niet tevreden over de energiebesparing? Dan heb je optie om de batterij van het apparaat op te laden met zonne-energiestrips.

Een beter slaapritme

Het geluid van de wekker is vaak niet de meest prettige manier om wakker te worden. Ook daarvoor komt de SwitchBot Curtain goed van pas. Het apparaat kan namelijk worden ingesteld om de automatische gordijnen ’s nachts te sluiten en te openen wanneer er daglicht aanwezig is. Hierdoor slaap je beter en word je op een natuurlijke wijze wakker door de zonnestralen.

Via giphy.com

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Voordelige prijs

De prijs van een kant-en-klaar smart gordijn kan al snel oplopen. Volgens SwitchBot Curtain is het helemaal niet nodig om je oude gordijnen te vervangen voor gordijnen met en nieuwe technologie. Met behulp van het apparaatje van iets meer dan €60 blaas jij je huidige gordijnen een nieuw leven in. Geschikt voor jou?


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Lees ook

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer