Slechte adem? Je kan je adem nu zelf checken!

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

breathometer mint gadget

Het klinkt wat lachwekkend, een tool die je adem checkt. Maar in werkelijkheid is het een zeer technisch snufje, waar je bent profijt van kunt hebben. We vinden het allemaal vervelend als onze gesprekspartner een vieze adem heeft… en zelf zijn we liever ook niet de stinkerd!

Hoe is jouw adem?

De breathometer bespaart je dus een slechte adem. Zorg dus dat je ‘m bij je hebt, zodat je op ieder gewenst moment kunt testen. Deze kleine gadget past gelukkig gemakkelijk in je tas of broekzak en laat nog genoeg ruimte over voor een rolletje pepermunt, mocht dat nodig zijn.

Het enige wat je moet doen om je adem te testen is de breathometer mint 15 seconden in je mond houden. Hard uitblazen is niet nodig, want de breathometer zuigt de lucht op om te kunnen meten. De tool analyseert je adem en stuurt een rapport naar je smartphone. Via de speciale app zie je precies wat er in je mond aan de hand is en of dit wel of geen slechte adem veroorzaakt.

Zijn er bepaalde gebieden in je mond die je beter zou moeten poetsen of is een bezoekje aan de tandarts op zijn plaats? In de app zie je handige tips die aansluiten bij jouw behoeften. Zo zorg je goed voor jezelf en wordt de kans op een vieze adem kleiner.

https://youtu.be/YQbt3E0CB6I

Analyseer je adem

Uit je adem kun je enorm veel informatie aflezen. Dit kan te maken hebben met producten die je recent gegeten hebt, met je mondhygiëne of met ziektes en bacterieën. De Breathometer Mint checkt daarnaast ook je hydratatie. Want een gebrek aan vocht komt je adem zeker niet ten goede en is gemakkelijk op te lossen. Een paar extra glazen water op een dag kunnen een wereld van verschil maken!

Check je adem met Breathometer Mint

Jammer genoeg is de Breathometer Mint nog niet verkrijgbaar in Nederland. Maar gelukkig komen we met goed tandenpoetsen en zo nu en dan wat kauwgom een heel eind. Lijkt een dagelijkse check van je mondhygiëne je helemaal het einde? Snappen we! Met een gegarandeerd frisse adem begin je immers een stuk zelfverzekerder aan een gesprek.

Houd de website van Breathometer goed in de gaten om te zien wanneer ze in Nederland gaan leveren en sla je slag zodra het kan. En tot die tijd? Zorg voor wat extra pepermuntjes in je tas…voor het geval dat 😉

Lees ook: Met deze stinkende armband word je nooit meer beroofd!

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...