SkyValet: beter dan dit wordt je koffer waarschijnlijk niet

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Koffers zijn er in veel verschillende soorten en maten: groot, klein, hoog, laag. SkyValet probeert een duit in het zakje te doen met een bijzonder unieke koffer.

SkyValet koffer

Allereerst heeft het SkyValet-koffer opvallende, maar verfijnde looks. Hij is vooral heel herkenbaar, maar dat is bij een koffer natuurlijk niet het allerbelangrijkste.

Via kickstarter.com

Zo zien we aan de voorkant een groot, extra vak dat eenvoudig geopend kan worden om bijvoorbeeld een laptop of andere spullen op te bergen. Doordat je niet het hele koffer hoeft open te doen is dat natuurlijk een handige oplossing.

Accupack, draadloos laden en meer

Heb je veel apparaten of ben je veel op reis en wil je regelmatig iets opladen, dan zul je erg enthousiast worden van de SkyValet.

Er zitten namelijk twee USB-poorten op, waardoor het mogelijk wordt om met de ingebouwde powerbank op te laden. Dit kan bijvoorbeeld met je smartphone, tablet, oordopjes of andere apparaten gebruikt worden.

Heeft jouw smartphone ondersteuning voor draadloos laden, dan is er nog een toffe functie. Dit rolkoffer kan jouw toestel dan draadloos opladen, terwijl deze gewoon naast je staat, handig!

Via kickstarter.com

Nog meer…

Er zit ook een Bluetooth-slot op en je hebt de mogelijkheid om het koffer over de hele wereld te volgen door de ingebouwde GPS-tracker die erin zit.

Op deze manier raak je je koffer nooit meer kwijt, kun je alle apparaten opladen en reis je in stijl. Daarnaast zijn er zogenaamde sharkwheels zoals te zien op de foto, waardoor deze geen moeite heeft met kleine obstakels zoals drempels en een ondergrond die niet helemaal vlak is.

https://www.kickstarter.com/projects/skyvalet/skyvalet-innovative-smart-luggage-with-shark-wheel

SkyValet kopen

Het koffer gaat in de winkel zo’n 500 dollar kosten, maar via Kickstarter is deze nu te reserveren vanaf 250 dollar voor het kleinste model, oplopend tot 289 dollar voor het grote model. Natuurlijk kun je ook nog altijd kiezen voor een slimme koffer. Genoeg reden om op reis te gaan dus…

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...