Bluesmart is de slimme koffer van de toekomst

Bluesmart is de slimme koffer van de toekomst

Alles om ons heen wordt smart, dus bagage ook. De Bluesmart is een koffer met vele handige en vooral innovatieve functies zoals het op afstand volgen, vergrendelen en natuurlijk de accu van je smartphone opladen.

Bluesmart

De makers van Bluesmart hebben goed nagedacht voordat ze dit product aan de wereld lieten zien, het is een meer dan compleet koffer. Met Bluesmart is het mogelijk een je koffer op afstand te tracken en locken, maar zit er een ingebouwde weegschaal in om te zien of je niet net wat teveel kilo’s hebt meegenomen.

Natuurlijk hoort dat ook een app bij en de mogelijkheid om je smartphone tot wel zes keer op te laden met de ingebouwde accu. Je laptop, tablet en andere elektronica kan ook nog eens opgeborgen worden in het speciale daarvoor ontworpen vak en je krijgt meldingen als de koffer te ver bij je vandaan is. Al met al een compleet concept en dat dachten meer mensen, de campagne op crowdfunding-site IndieGoGo is zeer succesvol.

Bluesmart

De uiteindelijke prijs waar deze koffer voor in de winkels komt te liggen zal rond de $ 450 zijn, maar is nu te koop voor $305 inclusief verzendkosten. Mocht je hem willen bestellen, dan kun je er misschien net mee op zomervakantie, de geplande levering is in augustus 2015. Natuurlijk zijn er tot die tijd nog de traditionele handbagage-koffers, maar de toekomst belooft veel!

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo