Racen en driften met de Segway Ninebot Electric Gokart

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

segway ninebot

Als het over een Segway praten, denken velen aan het zelfbalancerende een-persoonsvoertuig waarmee je staand overal tussendoor rijdt. Fabrikant Segway komt echter met iets nieuws, de Ninebot Electric Gokart. Een elektrisch aangedreven kart waarmee jong en oud urenlang plezier mee kan hebben.

Gokart voor iedereen

Eerder hadden we al eens de Ninebot One voorbij laten vliegen, maar de basis van de Ninebot Electric Gokart bestaat uit een afneembare Segway, die met een speciale kart-kit omgevormd wordt tot kart. De instellingen van de kart zijn helemaal aan te passen naar de bestuurder. Jong en oud, groot en klein, iedereen past er in. De kart rijd volledig elektrisch en heeft een maximumsnelheid van 24 kilometer per uur.

segway ninebot kart

Gemaakt om te driften

De Ninebot Electric Gokart is geen kart zoals je deze op een kartbaan tegenkomt. Deze kart rijdt volledig elektrisch, kan ook achteruit rijden. Hij heeft bovendien een mechanische handrem. Met name dat laatste is leuk voor liefhebbers van driften, de producenten zeggen zelfs dat de Ninebot gemaakt is om te driften!

Via: youtube.com (capture) | Ninebot Inc

Racen in sport-modus

Met een volledig opgeladen accu kan de kart ongeveer 15 tot 20 kilometer rijden, afhankelijk van welke motorinstellingen gebruikt worden. De sport-modus gaat wat minder lang mee dan de novice-modus. De capaciteit van de twee motoren die in de kart zitten zijn bij elkaar 800 watt. De echte raceliefhebber zal natuurlijk voor de sport-modus gaan! Om precies te weten hoe ver je nog kunt rijden in de kart, kun je het draadloos koppelen aan de app op je smartphone. Deze geeft inzicht in actuele snelheid en laat het je de lichten op de kart aanpassen.

Rijden je kinderen graag in zo’n kart maar heb je thuis niet de ruimte om uitgebreid te rijden? Geen probleem! De Ninebot Electric Gokart is opklapbaar en is daarmee makkelijk te vervoeren achter in je auto.

Je eigen Ninebot Electric Gokart

Krijg je na het bekijken van het filmpje zelf zin om achter het stuur te kruipen? Dat kan, maar het prijskaartje is best hoog. Voor de prijs van 1149 dollar kun je de kart bestellen op Indiegogo. Als je al een mini-segway hebt en dus alleen de kart-kit hoeft te bestellen, ben je 699 dollar kwijt.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...