Fun

Met de Poptheatr heb je overal een ‘bioscoop’ bij de hand

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

poptheatr2

Kickstarter staat vol met de meest bizarre projecten. De een nog vetter dan de ander. Poptheatr is een van deze super vette projecten. Met deze gadget kun je overal in alle rust een film kijken!

Bioscoop

Een film kijken in de bioscoop is natuurlijk geweldig. Het grote scherm, de geluiden die overal vandaan komen en natuurlijk de verse popcorn. Soms heb je echter geen zin om naar de bioscoop te gaan… Daarnaast kan een bezoekje aan de bioscoop best tegenvallen. Zo zitten er soms luidruchtige mensen in de zaal, waardoor je niet van de film kan genieten en bovendien kunnen veel mensen in de bioscoop niet ‘echt’ ontspannen. Je kunt nu eenmaal niet in je onesie uitgestrekt over de stoelen liggen. Nou ja, dat kan wel, maar dat doe je niet!

bioscoop

Privé bioscoop

En omdat de meeste mensen niet over een thuisbioscoop beschikken is het alternatief vaak netflixen op je iPad of smartphone. Dit is natuurlijk verre van ideaal Hier brengt Poptheatr verandering in! Met deze gadget kun je overal, wanneer je maar wilt genieten van je eigen ‘privé bioscoop’. De gadget is uitgevonden voor Samir Faizi en Eli Silva, twee Amerikaanse studenten en is het best te omschrijven als ‘mini-bioscoop’.

poptheatr-3

Poptheatr

Poptheatr is als het ware een tent die je kunt uitvouwen tot een mini bioscoop. Door middel van een bluetooth-verbinding kun je een tablet of smartphone verbinden met de bijgeleverde speaker om optimaal te kunnen genieten van hetgeen je aan het kijken bent. Daarnaast fungeert deze speaker ook als powerbank. Ook wordt er een afstandsbediening bijgeleverd waarmee je de film kunt pauzeren en het volume kunt aanpassen. De Poptheatr is eenvoudig op te vouwen tot een compact pakketje wat je over mee naartoe kunt nemen!

https://www.youtube.com/watch?v=cQQHD5tGCu0

Kickstarter

Op het moment is Poptheatr nog niet verkrijgbaar, maar voor 43 euro kun je deze minibioscoop pre-orderen op kickstarter. Wij durven niet te zeggen of deze gadget ook daadwerkelijk in productie gaat, maar we zijn wel benieuwd om erachter te komen hoe comfortabel de Poptheatr nu echt is!

poptheatr-1

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...