Philips SmartSleep: deze gadget zorgt voor minder snurken

Philips SmartSleep Snoring Relief

Als jij regelmatig een snurkende partner naast je hebt liggen, weet jij als geen ander dat ieder gadget welkom is. De SmartSleep Snoring Relief Band van Philips zou het snurken van je partner tegen moeten gaan.

Sinds Philips het Nederlandse bedrijf NightBalance heeft overgenomen, houdt Philips zich steeds meer bezig met gadgets om slaapapneu te verminderen. Met het gadget belooft Philips een rustigere nacht voor jou en je partner.

Positioneel snurken

De meest voorkomende vorm van snurken is ‘positioneel snurken’. Dit soort snurken wordt meestal veroorzaakt door op je rug te slapen. Door de SmartSleep Snoring Relief Band rond de borst te dragen, zou deze vorm van snurken verminderen. In totaal zeggen 74% van de gebruikers dat het snurken daadwerkelijk afneemt binnen vier weken.

Hoe werkt het?

Door middel van klinisch bewezen technologie ziet een positiemonitor in het gadget wanneer jij op je rug slaapt. De band stuurt vervolgens trillingen naar jouw lichaam, waardoor jij op je zij gaat slapen. De sensor in de SmartSleep Snoring Relief Band bevat een algoritme om het niveau van trillen per persoon te optimaliseren. Hierdoor krijgt iedereen de juiste trilling om op zijn of haar zij te gaan slapen.

Ingebouwde timer

Uiteraard is het niet ideaal als jij de trilling al voelt wanneer jij nog in slaap probeert te vallen. Het gadget van Philips heeft daarom een ingebouwde timer van 30 minuten. In dit tijdsbestek kan jij in slaap vallen in jouw favoriete positie. Als de 30 minuten zijn verstreken begint de sensor met het detecteren van jouw positie. Ben jij op je rug in slaap gevallen? Dan verzendt de band trillingen.

Philips SmartSleep Snoring Relief band
Via: Philips

Jouw nachtritme

Eenmaal wakker geworden kan jij verschillende gegevens inzien over jouw nacht. Zo kan jij zien hoeveel uur je in bed hebt gelegen en hoeveel uren hiervan op je rug. Daarnaast zie je een percentage van het aantal keren dat jij van positie hebt gewisseld na het ontvangen van een trilling. Op die manier zie jij of de SmartSleep Snoring Relief Band voor jou werkt.

Het prijskaartje

Het prijskaartje dat aan het gadget hangt is €199,99. Een groot voordeel hierbij is de 30 dagen geld-teruggarantie. Als jij na het inzien van de gegevens erachter komt dat het snurken niet minder is geworden, heb jij nog altijd de mogelijkheid om het gadget terug te sturen. Welterusten!


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo