Dit slaapmasker voorkomt dat je gaat snurken

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Ben je het ook zat dat je iedere nacht ligt te snurken alsof je een compleet bos moet omzagen? Grote kans dat je daardoor ook nog eens vermoeid wakker wordt. Wie snurkt slaapt namelijk lang niet zo goed en diep als nodig is. En als je er zelf geen last van lijkt te hebben, dan ligt je partner misschien wel uren wakker door jouw gezaag. Niet best! Met slaapmasker ‘Snore Circle’ is dit verleden tijd.

Slaapmasker tegen snurken

Als iemand ervaring heeft met het maken van anti-snurkproducten, zijn het wel de makers van de Snore Circle. Dit masker is hun 4e product om mensen te helpen hun snurken te verminderen. Stuk voor stuk zijn de producten goed, maar dit slaapmasker is wel echt een hoogstandje.

Hoe werkt het?

De Snore Circle is een super comfortabel slaapmasker. Door op één van de maar liefst 36 niveaus te gaan vibreren stopt het masker jouw gesnurk. Begin je opnieuw? Dan gaat het masker weer trillen. Met bijzondere precisie herkent het masker de geluiden die je maakt en de beweging van je botten wanneer je gaat snurken. De rust in je lijf én in de slaapkamer keert terug en jij en je partner kunnen genieten van een heerlijke nachtrust.

Weg met dat gesnurk

Toegeven dat je snurkt is niet altijd gemakkelijk, maar kom op! Dat je snurkt kun je niet helpen, maar wat je er aan doet is helemaal aan jou. Dit slaapmasker geeft je in ieder geval grote kans op een fantastische nachtrust. Behalve dat het snurken verminderd, heb je dankzij het masker ook een stuk minder last van licht in je omgeving. De ideale situatie dus. En dat geldt niet alleen voor in de slaapkamer. Het masker is zo licht en portable, dat je de Snore Circle ook kunt gebruiken tijdens een tukje in de auto (niet achter het stuur natuurlijk), op kantoor en in de woonkamer. Natuurlijk gaat het slaapmasker ook mee op vakantie. Het geeft je wereldwijd de kans op snurkloos te slapen en dat is heerlijk!

Hebben, hebben, hebben

Ga jij het masker aanschaffen voor jezelf (of misschien voor je lieve, maar luid snukende partner)? Je bestelt ‘m al vanaf 67 euro (omgerekend).

Mocht je op zoek zijn naar een andere oplossing, is deze plant tegen snurken wellicht ook iets leuks voor in de slaapkamer!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...