Met dit oplaadbare koffiezetapparaat zet je voortaan overal koffie

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Wie lekker aan het klussen is, heeft niet altijd tijd om uitgebreid te stoppen voor een kopje koffie. En dat terwijl je die met al je werken juist wel verdient! Gereedschapsmerk Makita komt met een oplossing: een oplaadbaar koffiezetapparaat voor echte klussers.

Het meest robuuste koffiezetapparaat

Het eerste dat opvalt aan het Makita koffiezetapparaat is de stoere look. Het apparaat is dan ook vormgegeven in dezelfde stijl als Makita gereedschap. De metalen mok en de oplaadbare batterij aan de zijkant maken het helemaal af. Voor je het weet verwissel je de batterij per ongeluk met de oplaadbare batterij van je Makita boormachine. Dat is trouwens helemaal niet erg, want beide apparaten werken op een Li-Ion BL1850 of BL1860-accu.

Via ebay.com

Ook handig voor onderweg

Dit robuuste koffiezetapparaat misstaat dus zeker niet op een bouwterrein, in een te renoveren woning of bij andere klussen. Maar ook voor onderweg is het een uitkomst! Een volledig opgeladen batterij levert genoeg stroom voor zo’n vijf kopjes koffie. Je kunt er dus even mee vooruit, maar het apparaat leent zich niet voor complete catering op het bouwterrein.

Koffiepads of gemalen koffie?

Natuurlijk heeft Makita ook aan de koffie gedacht. Verschillende soorten koffiepads bieden iedere koffiedrinker een bakje koffie naar zijn smaak. Je kunt trouwens ook normale gemalen koffie gebruiken in het koffiezetapparaat. Dat is iets meer gepruts dan een kant-en-klare koffiepad, maar smaakt heerlijk.

Koffie voor Japanners

Het gereedschapsmerk lanceerde de koffiezetter in Japan en daar wordt er al gretig gebruik van gemaakt. Inmiddels komt het moment steeds dichterbij dat het apparaat ook in Nederland verkrijgbaar is.

Via: youtube.com (capture) | Van der Hoek Technische Groothandel BV

Makita voor jou?

Zie jij jezelf onderweg al koffietjes zetten? Of misschien zie je de Makita al staan in jouw werkruimte, handig voor tijdens het klussen. Bestel dan nu een Makita koffiezetapparaat voor slechts €89,-. Vergeet niet ook een accu (en eventueel een lader) mee te bestellen. Dan hoor jij deze zomer nog het gepruttel van een koffiezetapparaat op het bouwterrein.

Lees ook: Begin iedere dag goed met deze Barisieur koffiewekker


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...