Onewheel Pint: de coole en gunstige elektrische eenwieler

Door

Martijn

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Martijn

Laatste update:

0

OneWheel Pint

Wellicht heb je er al eentje voorbij zien komen: een elektrische eenwieler van Onewheel. Met een sterke batterij is het haalbare bereik en de maximale snelheid van deze eenwielers op zijn zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Nu zet Onewheel de volgende stap in de ontwikkeling en introduceert het bedrijf de Onewheel Pint. Een kleinere variant die nog steeds verbazingwekkend goed scoort.

De producten van Onewheel

De Onewheel producten staan bekend om hun stevige hardware, sterke elektromotoren en innovatieve designs. Met de elektrische eenwielers is het mogelijk om je binnen steden enorm snel te verplaatsen. En met een bereik van meer dan tien kilometer kun je ze zelfs eenvoudig gebruiken voor woon-werkverkeer.

Onewheel Pint
Via: onewheel.com

De Pint is een vernieuwde variant van de wat grotere en duurdere Onewheel Plus en Oneplus xr Hieronder lees je meer over de functies en mogelijkheden van de Onewheel Pint.

Verplaats jezelf nog soepeler

De Onewheel Pint is voorzien van een 750 Watt Hypercore hub motor. Hiermee kun je een snelheid behalen van maar liefst 26 kilometer per uur, met een maximaal bereik van 10-13 kilometer. Moet je onderweg opladen? Binnen twee uur is de batterij volledig opgeladen.

Onewheel Pint
Via: onewheel.com

Het formaat van de Pint is een stukje handzamer dan de voorgaande versies. Hierdoor ben je nog beter in staat jezelf eenvoudig van A naar B te vervoeren. Samen met de Digital Shaping functie kun je de gehele gebruikservaring daarbij aanpassen naar je eigen wensen.

Betaalbare elektrische eenwieler 

Hoewel de vorige versies van de Onewheel nog vrij prijzig waren, heeft het bedrijf geluisterd naar de markt. Liefhebbers met een wat kleiner budget wilden ook graag een Onewheel aanschaffen, maar zij konden de prijs van ca. 2000 dollar gewoonweg niet veroorloven. 

Als antwoord kwam Onewheel met de Pint. Naast het formaat was ook de prijs een stuk lager. Verrassend laag zelf. De prijzen voor de Pint beginnen namelijk al vanaf 950 dollar. Een halvering van de prijs voor de huidige lijn met Onewheels. Het lijkt erop dat Onewheel hiermee een veel bredere doelgroep kan bereiken en dat een elektrische eenwieler met deze stap een stuk toegankelijker wordt.

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...