Nooit meer stinkende scheten met deze briljante pil!

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Ja, je leest het goed, er is een pil op de markt die ervoor zorgt dat jouw scheten niet meer stinken. De ‘chocolate aroma fart pill’ zorgt ervoor dat een chocoladegeur de kamer vult.

De uitvinder Christian Poincheva heeft de pil tegen stinkende scheten ontwikkeld. Deze bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Hij kwam op het idee na een etentje: ‘we hadden een zware maaltijd gehad en ruften erop los, daar moest iets aan gedaan worden’. Poincheva is een Franse boer van 65 jaar. Hij ziet er uit als een hippie-kerstman – zijn gezicht staat op de verpakking afgebeeld. Speelt het feit dat hij afkomstig is van een land dat leeft van stinkende kazen mee? Hoe dan ook, het resultaat is de Pilule qui parfume les flatulences die ca. € 20,00 kost voor 60 stuks.

Via: youtube.com (capture) | BuzzFeedVideo

Pil tegen stinkende scheten

Om het product zo goed mogelijk te laten werken, moeten er volgens de makers 2 tot 4 pillen per dag worden geslikt tijdens de lunch en het avondeten. Maar dan ruikt het wel ‘heerlijk’ naar chocolade, aldus de producenten… Werken ze ook?

Een tweede opinie raadplegen is nooit slecht. Ook deze youtubers testten de pillen uit. Eens kijken hoe hun ervaringen met de pillen zijn.

Een arsenaal aan geurtjes

Ben jij niet zo van de chocoladegeur? Dan heb je geluk. Er zijn ook varianten verkrijgbaar die je scheten doen ruiken naar rozen of viooltjes. Hieronder zie je de uitvinder, Poincheval, met zijn unieke product.

En er is ook een scheetreducerend poeder voor je trouwe viervoeter. Want iedereen die een hond heeft weet: die scheten kunnen stinken! Hieronder zie je de scheetreducerende pillen voor honden (de ‘pilule pet’).

Via: youtube.com (capture) | Angie Eats it All

Nu is natuurlijk de vraag: Is dit iets voor jou of ken je iemand die deze pillen zeker kan gebruiken? Deel dit artikel dan ook met iemand die wat meer naar chocolade mag ruiken!


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...