Microsoft werkt samen met José Woldring en andere Nederlandse Professionals

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

De laatste tijd is Microsoft druk bezig met het uitbreiden van haar Surface-familie. Zo werden nieuwe producten als Surface Book, Surface Laptop en Surface Studio geïntroduceerd. Surface producten zijn uniek en helpen mensen om het beste uit zichzelf te halen. Voor de promotie van deze Surface producten in Nederland werkt Microsoft samen met Nederlandse ‘marketing-guru’s’.

José Woldring

Een van die Nederlandse professionals is de getalenteerde José Woldring. José  is eigenaar van het PR-bureau ‘The Media Nanny’. Dit bureau is één van de grootste in zijn soort. Zo heeft The Media Nanny artiesten als Martin Garrix en David Guetta onder zijn hoede. Het bedrijf heeft naast de vestiging in Amsterdam onlangs ook zijn deuren geopend in Londen. José is niet alleen een succesvol entrepreneur, maar ook moeder en professioneel paardrijdster.

Paul Honout, Marketing Manager van de Surface-lijn is erg tevreden met de samenwerking. Volgens hem past José precies in het straatje van Surface:

‘Surface Laptop is krachtig maar ook stijlvol en persoonlijk. Daarom zijn we trots op de samenwerking met een rolmodel als José. José wil graag het beste uit zichzelf halen en doet dat op haar eigen manier.

Aldus Paul Honout.

De campagne voor de Surface-producten is afgelopen Juli van start gegaan. In deze campagne deed José een boekje open over haar werk en privé leven:

‘Mijn laptop is een groot onderdeel van mijn leven, hij is praktisch altijd met mij mee, waar ik ook ben. Ik kan daardoor op elk moment, overal ter wereld werk uitvoeren. De Surface Laptop is voor mij de perfecte laptop. Hij ziet er fantastisch mooi uit, is dun, heeft een touchscreen en allerlei functies die mijn werk nog efficiënter maken.

Overige samenwerkingen

Naast eerdergenoemde samenwerking, werkt Microsoft ook samen met andere Nederlandse Professionals. Zo werkten zij in April, voor de lancering van de Surface Book, samen met Ben van Erkel, de architect van de wereldberoemde Erasmusbrug en tevens eigenaas van UNStudio. Bij de lancering van Surface Studio werd samengewerkt met grafisch ontwerper Sander Pappot. Sander begon ooit als graffiti-artiest, maar is inmiddels uitgegroeid tot een erkend Grafisch ontwerper.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Surface producten of wil je er eentje bestellen? Dat kan via deze pagina.

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...