Meten is weten en dat bewijst de Rollbe Click

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

meten is weten met rollbe click

Een accessoire dat je niet iedere dag nodig hebt maar wel handig is om altijd op zak te hebben, dat is de Rollbe click in een paar woorden. Dit handige meetinstrument laat je altijd en overal alles opmeten. Geen onhandige lineaal of rolmaat om mee te nemen, maar gewoon een compact meetinstrument in sleutelhangerformaat. 

Allerlei oppervlaktes meten

De Rollbe Click werkt heel eenvoudig. Het is een rond schijfje dat je met een zeer eenvoudige beweging op verschillende oppervlaktes kunt rollen. Een schijfje heeft een omtrek van 10 centimeter, en geeft middels een klikgeluidje aan wanneer de circel één keer rond geweest is. Als je een afstand wil meten en je rolt de Rollbe Click over het oppervlak en je hoort 3 klikjes, dan is de afstand dus 30 centimeter. De overige centimeters kun je vervolgens makkelijk aflezen van het schijfje, omdat daar de centimeters op aangegeven zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=dhwhozVbTRY

In tegenstelling tot een ouderwetse lineaal kun je met de Rollbe Click ook oppervlaktes kunt meten die niet zo plat als een dubbeltje zijn. Ook gebogen vormen kun je eenvoudig meten door er simpelweg overheen te rollen. Ook de afstand meten tussen twee punten waar een hoek van 90 graden in verwerkt is, is geen probleem.

Stevig materiaal en compact formaat

De schijf in de Rollbe Click is gemaakt van duurzaam zwart titanium gecoat roestvrij staal en daarmee erg stevig. De afstandsmarkeringen zijn er in gelaserd. Door het stevige materiaal gaat deze gadget lang mee en kun je oneindig veel oppervlaktes opmeten. De Rollbe Click is verkrijgbaar is twee maten, de kleine variant heeft een omtrek van 10 centimeter en de grotere variant een omtrek van 20 centimeter. De kleine variant wordt bovendien geleverd met een handige leren hoesje en sleutelhanger, zodat het eenvoudig en veilig aan je sleutelbos gehangen kan worden.

makkelijk alles opmeten met rollbe click

Dus waar je ook gaat, met de Rollbe Click meet jij alles heel eenvoudig op. Meten is weten, en dat gaat erg gemakkelijk met deze gadget. De Rollbe Click wordt momenteel via Kickstarter aangeboden en de verwachting is dat het in de eerste maanden van 2019 overal te koop is en anders is er nog de slimme meetpen, die je aan je smartphone koppelt…

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...