Deze slimme pen kan snel alles voor je meten

Deze slimme pen kan snel alles voor je meten

Je hebt een computer, een tablet, een smartphone, een navigatiesysteem en allerlei andere elektronica. Maar als het aankomt op het opmeten van maten in en om het huis, dan zijn we vaak nog altijd afhankelijk van ouderwetse meetlinten en linialen. Tenminste, zo was het tot nu toe. Met de nieuwste gadget van Instrumments komt daar verandering in!

Meet ieder oppervlak met je pen

Met de 01 meetpen kun je – naast gewoon schrijven –  van alles opmeten door er simpelweg naar te wijzen. Laat het laserlampje op de pen langs het te meten oppervlak gaan et voilà. Op deze manier kun je ook 3D-oppervlakken meten en vormen hoeken en bochten geen enkele belemmering meer.

Check de app

Wat je meet wordt vervolgens direct zichtbaar in de speciale app op je smartphone of tablet. Daar kun je de gemeten maten zien, opslaan en eventueel delen met anderen. Heb je je kind opgemeten of die te gekke nieuwe stoel? Voeg een foto toe en deel deze samen met de afmetingen direct via social media met al je vrienden.

Even geen smartphone bij de hand en toch iets opmeten? Met behulp van een knipperlichtje op de pen kun je – zij het dan iets minder precies – alsnog voorwerpen opmeten.

Instrumments werkt hard aan het produceren van de eerste lading 01 pennen, maar je kunt ‘m alvast bestellen! Voor een bedrag van zo’n € 114,- ben jij dan als één van de eersten in het bezit van deze handige pen.

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo