Met Picolor meng je zelf verf in iedere kleur

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

picolor verfmengmachine

Wie graag creatief aan de slag gaat met kleur en verf herkent het vast: Precies die ene kleur die jij nú nodig hebt ontbreekt of de tube is leeg. Zo vervelend! De makers van Picolor liepen hier vast ook regelmatig tegenaan. Het bracht ze op een geweldig idee: een verfmengmachine voor thuis.

Een verfmengmachine voor thuis

Denk je nu direct aan die grote verfmengmachine uit de bouwmarkt? Vergeet het maar. Deze verfmengmachine voor thuis is juist heel compact en ziet er trendy en modern uit. Zo past ‘ie met gemak op het bureau in de hobbykamer en kun je de machine gebruiken wanneer je maar wil.

Even mengen? Zo gepiept!

Verf mengen met Picolor is ook nog eens ontzettend simpel. In een speciale app op je telefoon kun je kiezen uit werkelijk iedere kleur (niet altijd de meest gemakkelijke keuze!). Via bluetooth stuur je jouw kleurkeuze naar de Picolor. Het apparaat zal die kleur mengen en een potje voor je vullen.

Nu kun jij de gemengde verf gebruiken om met een kwast iets te kleuren, óf je gebruikt een van de meegeleverde stiften. Die kun je zelf vullen met jouw favoriete kleur uit de Picolor. Nu kun je er mee kleuren wat je wil.

https://youtu.be/t4G0PbDVE9g

Wat kun je nog meer mengen?

Terwijl de ontwikkeling van de Picolor nog in volle gang is, denken de makers alvast na over andere mogelijkheden. Wie weet meng jij binnenkort wel zelf olieverf, waterverf, inkt voor je balpen of zelfs make-up. Zo handig! En niet al te duur ook, want je kunt de Picolor bestellen vanaf €104 (omgerekend).

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...