Media Markt BTW vrije dagen 2018: dit zijn de echt interessante aanbiedingen (+handige tip)

Door

Redactie

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Redactie

Laatste update:

0

Een jaarlijks terugkerend feest voor de tech-liefhebber: van 25 – 28 januari neemt Media Markt de btw voor haar rekening! We hebben 22 top-deals op een rijtje gezet!

Soms zijn er van die acties, waar je naar uit kunt kijken. Black Friday is natuurlijk ééntje daarvan, maar de jaarlijkse Media Markt BTW-actie hoort ook in dat straatje thuis! Grote kortingen op zeer mooie elektronica door simpelweg de 21% btw weg te strepen. Deze neemt de Media Markt namelijk op zich! We hebben met zorg enkele geweldige producten op een rijtje gezet, waar je extra van kan profiteren met deze BTW-actie.

 

Media Markt BTW-actie 2018

Onder het mom “BTW weg ermee”, verdwijnt voor vele producten de 21% btw vanaf 25-01 om 0.00 uur en dit voor in totaal vier dagen t/m 28-01! Geweldig als je op zoek bent naar nieuwe elektronica! Je moet er wel snel zijn, want de actie geldt alleen voor producten die op voorraad zijn (en reserveren kan in dit geval niet). Zijn producten niet meer beschikbaar geldt: op = op!

Hoeveel korting, hoeveel btw?

De actie van de Media Markt houdt in dat de Nederlandse btw van 21% niet mee wordt gerekend. Dit houdt niet in dat je 21% korting hebt, maar het komt in de buurt. Stel: een tv kost €1.210,- inclusief BTW. De getoonde actieprijs in de webshop is als volgt voor jou berekend: €1.210,- / 1,21 = €1.000,- exclusief BTW. Jouw BTW-voordeel is dus €210,- oftewel een korting van 17,36%. Omdat Media Markt wettelijk gewoon BTW moet rekenen, wordt deze alsnog op de bon getoond (over de veel lagere prijzen), dus bedrijven kunnen deze alsnog aftrekken. Sommige productgroepen zijn uitgesloten van deze actie, o.a. games, muziek, films, maar ook speelgoed en Apple-producten.

Handige tip

Is jouw product uitverkocht? Dan is het een idee om te kijken bij de buren! Onder andere BCC biedt een prijsgarantie, waardoor producten, ook in de aanbieding zijn voor over het algemeen dezelfde prijs als bij de MediaMarkt. Zo heb je dus extra kans om jouw product voor de juiste prijs te scoren.

[button label=”Bekijk deals bij BCC” link=”https://gadgetsdaily.nl/2pqm” target=”_blank” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”207868bbfa51237d2c4e299bc3d3ab63″ _fw_coder=”aggressive”][/button]

Smartphones

Smartphones zijn er in vele merken en maten. We hebben de meest trendy smartphones van Media Market op een rijtje gezet!

[button label=”Bekijk alle smartphones” link=”https://gadgetsdaily.nl/pzav” target=”_blank” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”43eaf4f2d06250317c172077db66489b” _fw_coder=”aggressive”][/button]

Tablets en e-readers

Toe aan een nieuwe tablet of nog steeds geen e-reader in huis? Nu is je kans op voordelig een nieuwe tablet of e-reader aan te schaffen.

[button label=”Bekijk alle tablets ‹¯› e-readers” link=”https://gadgetsdaily.nl/21hy” target=”_blank” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”3eecb676b85e8e9d070ad47cefaaf1fb” _fw_coder=”aggressive”][/button]

Televisies

Natuurlijk zijn de wat grotere producten bij uitstek interessant om mee te nemen, nu er een fikse korting op is. Een aantal erg mooie aanbiedingen:

[button label=”Bekijk alle tv‹³›s” link=”https://gadgetsdaily.nl/tput” target=”_blank” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”f1e17ea1d51a9fdf1bad602f7b427962″ _fw_coder=”aggressive”][/button]

Chromecasts

Een grote televisie is natuurlijk nog mooier als je alles op kan kijken. Met de Chromecast wordt streamen een makkie! Kortom, neem ook deze mee:

[button label=”Bekijk Chromecast” link=”https://gadgetsdaily.nl/879r” target=”_blank” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”db5b70451ea82f55a9af897bf24ee9e8″ _fw_coder=”aggressive”][/button]

Laptops

Media Markt heeft een groot aanbod van verschillende laptops, dus voor ieder wat wils. Enkele voorbeelden van aantrekkelijk geprijsde laptops.

[button label=”Bekijk alle laptops” link=”https://gadgetsdaily.nl/hjmf” target=”_blank” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”d80aa29cd1f7bb1d0c337841100c858a” _fw_coder=”aggressive”][/button]

Interessante deals

Overige elektronica

Er is natuurlijk nog veel te profiteren. Zoals aangegeven zijn games, muziek, film en speelgoed uitgesloten van de aktie, maar er blijft dus nog genoeg over:

> Koptelefoons met korting 

Wireless audio met korting

> Smartwatches en tracker met korting

> Elektrische tandenborstels met korting

De Media Markt BTW-actie 2018 begint online op 25 januari om 0.00u. Natuurlijk kun je ook in de winkels terecht, die vanaf 8.00u open zijn!

Jouw producten ‘uitverkocht’ of niet beschikbaar? Check dan de deals bij BCC!

[button label=”Bekijk deals van BCC” link=”https://gadgetsdaily.nl/2pqm” target=”_blank” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”d5ec918ca3272bf4b4d2f9cb8c54cbe4″ _fw_coder=”aggressive”][/button]

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...