Design Handig Lifestyle

Laatste update:

Dit slimme bed simuleert autoritten voor perfecte nachtrust voor je baby (en voor jou!)

Geschreven door:

Kim

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

Heb jij thuis een baby die nog niet helemaal doorslaapt? Max Motor Dreams redt je nachten (en die van je zoon/dochter natuurlijk).

Gebroken nachten. Ouders van jonge kinderen weten er alles van. Oh zo lieve baby’s die ’s nachts plotseling klaarwakker, hongerig of intens verdrietig zijn. Natuurlijk wil je dan knuffelen, voeden en troosten, maar je mist je nachtrust wel. Wat voor het ene kind werkt, werkt voor het andere niet. Toch is er ook iets dat bijna iedere baby in diepe slaap krijgt: een goede autorit. Maar om daar nou iedere avond of nacht voor de deur uit te gaan? Automerk Ford komt daarom nu met MAX Motor Dreams, een slim bedje dat autoritten simuleert. De perfecte oplossing voor goede nachtrust voor je baby (en voor jou!).

Via: youtube.com (capture) | Ford Espana

MAX Motor Dreams, het slimme bed van Ford

Dat het MAX Motor Dreams wiegje een product van een autofabrikant is lijkt wat vreemd. Maar wie weet er beter hoe je een auto moet simuleren dan een bedrijf als Ford? De rustige bewegingen die je kind in een autostoel waarneemt, het geluid van de motor en het ritme van straatverlichting die je passeert, aan alles is gedacht.

Via: youtube.com (capture) | Ford Espana

Simulatie van jouw eigen rijstijl

Natuurlijk heb jij je eigen rijstijl en weet je precies bij wat voor ritje jouw baby het lekkerst in slaap valt. De bijbehorende app registreert jouw rijstijl. Het slimme bed van Ford neemt die input over voor een perfecte autorit simulatie voor je baby. Dat het bedje ook nog eens bijzonder fraai is vormgegeven is natuurlijk helemaal fantastisch. De trendy retro look doet het goed in iedere babykamer. Op het logo van Ford na doet dit bedje op het eerste gezicht zeker niet aan je auto denken. Maar door het geavanceerde simulatiesysteem zorgt MAX Motor Dreams er wél voor dat jouw baby voortaan prima slaapt. En een blije baby zorgt voor blije ouders, niet waar?

https://www.youtube.com/watch?v=4F-QxDNFZjE

Nog even volhouden!

Wie chronisch slaaptekort heeft en direct naar de winkel wil rennen voor deze te gekke oplossing moeten we helaas teleurstellen. MAX Motor Dreams is nu nog slechts een prototype. De reacties zijn wereldwijd echter zo lovend, dat Ford serieus overweegt om het bedje op de markt te brengen. Tot die tijd zul je toch nog even met je eigen auto rondjes moeten rijden als je kindje echt niet wil slapen. Succes en alvast welterusten!

Lees ook: BMW ZZZ Series wiegt je baby heerlijk in slaap


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer