Logitech kondigt Brio aan: de beste webcam ooit met 4K

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

De Logitech Brio is officieel aangekondigd voor Nederland. Deze webcam biedt veel high-end-specificaties en is dan ook gericht op de professionele gebruikers.

Logitech Brio: voor de veeleisende gebruiker

De Logitech Brio is vooral gericht op mensen die veel van hun webcam vragen, denk hierbij aan YouTubers, vloggers, streamers, maar ook bij zakelijke toepassingen. De Brio beschikt over een 4K Ultra HD-videokwaliteit met HDR. Door deze HDR worden de beelden, ook bij minder lichtomstandigheden, verbeterd.

Meer info? Click op plaatje!

Daarnaast zien we ondersteuning voor onder andere Windows Hello en andere beveiligde applicaties voor gezichtsherkenning op basis van infrarood. De Logitech Brio maakt inzoomen tot vijf keer mogelijk en er zit – uiteraard – ook autofocus ingebouwd.

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech Brio is te koop voor € 239 en per direct beschikbaar. Aanschaffen kan onder andere in de Logitech-store.

 

 

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...