Levensgrote bouwstenen met eindeloos veel mogelijkheden

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Wat in het klein met Lego kan, kan in het groot met de levensgrote bouwstenen van EverBlock. Een bijzettafel, een ombouw voor je bed, een kast of een (tijdelijk) muurtje in huis bouw je helemaal zelf. En dankzij EverBlock komt er geen gereedschap of lijm bij aan te passen. Bouw met de levensgrote bouwstenen alsof het Lego is en je maakt in no-time de mooiste creaties.

Levensgrote bouwstenen

Met een lengte van ruim 30 centimeter, zijn de bouwstenen van EverBlock inderdaad levensgroot te noemen. Door de vorm en de hoeveelheid beschikbare kleuren doen de blokken aan als grote Legostenen. Een stevig muurtje te bouwen met de kleine blokjes van Lego vraagt heel wat geduld en doorzettingsvermogen. Hoe groter de blokken zijn, hoe eerder je klaar bent. De blokken van EverBlock zijn groot genoeg om er snel mee te kunnen bouwen. Tegelijkertijd zijn ze niet té groot, want dat zou de mogelijkheden erg kunnen beperken.

Via: Block Building Fun! / youtube.com (capture) | Everblock

Er zijn grote (hele) blokken, kleine (halve) blokken en nog kleinere (kwart) blokken. Ook is er een dunner blokje met glad oppervlak aan de bovenkant. Daarmee werk je je bouwwerk mooi af. Verder zijn er planken in allerlei maten, waarmee je gemakkelijk een kast of een bureau in elkaar zet. En met de EverBlock voetstukken kun je een tafel of kast extra stabiel neer zetten. De blokken zijn verkrijgbaar in wel 14 kleuren, waaronder ook transparant. Deze doorzichtige blokken zijn leuk voor wat extra experimenten: Plaats er lampjes in voor extra veel plezier en een special effect.

Maak een plan en begin met  bouwen

De levensgrote bouwstenen komen niet met een bouwplan, zoals de pakketten van Lego. Logisch ook, want je bent zelf volledig vrij om te bedenken wat je wil maken. Sommige dingen gaan prima uit je hoofd en met wat improviseren kom je een heel eind. Voor grotere of moeilijkere projecten heeft EverBlock een online virtual 3D builder. Daar bouw je alles wat je hebt bedacht. Zo zie je direct of je idee haalbaar, hoeveel bouwstenen je nodig hebt én wat het kost.

Een scheidingsmuur in je huis bouwen met Everblock? Dat kan bijvoorbeeld prima!

Je hebt al een blok vanaf €3,68 (omgerekend), maar je bent goedkoper uit met een groter pakket bouwstenen. En zeg nou zelf: hoe meer hoe beter, toch?


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...