We kochten een nieuwe laptop online: zo ging het in zijn werk!

Door

Redactie

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Redactie

Laatste update:

0

Tijden veranderen en het internet is daar een voorbeeld van! Om mee te kunnen met de altijd sneller wordende digitale media, moet je computer (of in ons geval laptop) het ook aankunnen! Om de zoveel tijd is het dus tijd voor een nieuwe. Bestellen deden we ditmaal bij Coolblue!

Ook de redactie van GadgetsDaily moet met de tijd meegaan. Waar de één voorkeur heeft voor een Apple (MacBook Pro), begrijpt de andere de ophef rondom deze relatief dure oplossing niet. Gelukkig zijn er alternatieven en besloten we het uitvoerige aanbod en service van Coolblue eens te peilen!

Het juiste model vinden

Het zoeken van de juiste laptop is kinderlijk eenvoudig. Op de website van Coolblue is een zeer uitgebreide mogelijkheid tot filteren van relevante opties. Van algemene specificaties tot details voor de kenner. De leek kan natuurlijk ook inspiratie halen bij de top 10 bestverkochte laptops, of bij de geweldig beschreven advies-artikelen. Wil je het verschil weten tussen HDD en SSD geheugen? Het staat er uitermate duidelijk beschreven en daarna is het een kwestie van vergelijken:

Coolblue en service

Naast dat je veel keuze- / vergelijkmogelijkheden en overzichtelijke reviews tot je kan nemen, kan het natuurlijk zijn, dat je er nog niet helemaal uitkomt! In dat geval is er de klantenservice van Coolblue. We besloten de proef op de som te nemen en stelden een relatief moeilijke vraag over de verschillen in 3D-kaart en (zo sneaky zijn we dan ook weer) HDD en SSD geheugen. We werden onmiddellijk met iemand verbonden en op beide vragen kwam een kloppend en duidelijk antwoord!

Razendsnelle levering

Coolblue hanteert over het algemeen een levertermijn van 1 dag voor laptops… gratis welteverstaan! Je hebt ook nog de mogelijkheid om voor € 9,95 op dezelfde dag je pakket te ontvangen. Uiteraard gingen we die test ook maar even aan en met succes!

Coolblue = scherp geprijsd!

Naast de overzichtelijke website, uitermate goede en snelle service is Coolblue scherp geprijsd. Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid extra korting te krijgen via de Coolblue kortingscode-pagina van acties.nl, de moeite waard om te bekijken!

Kortom, Coolblue heeft voortaan een streepje voor bij ons! Wij zijn in ieder geval nog steeds tevreden met onze razendsnelle en betaalbare laptop!

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...