Het is nu mogelijk om ‘Kitt’ uit de Knight Rider te huren

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Tegenwoordig hebben we slimme auto’s, maar toen de Knight Rider op tv kwam, was het allemaal erg futuristisch. Om dit ook nu weer bereikbaar te maken kun je Kitt huren!

Kitt huren

Een autoverhuurbedrijf in Los Angeles heeft een replica voor je ter beschikking die sprekend lijkt op Kitt zoals we die kennen uit de Knight Rider. Ten grondslag aan deze nostalgische auto ligt de Pontiac Firebird uit 1989, die helemaal omgebouwd is door de eigenaar.

Via: turo.com

Details

Er is veel aandacht aan deze auto besteed. Zo is het welbekende rode lampje aanwezig aan de voorkant van de auto, maar ook de binnenkant is helemaal in stijl zoals we die kennen van de serie. Dit alles compleet met sportief stuur en metertjes die ook echt werken.

Via: turo.com

Om alles compleet te maken is de stem van Kitt ook te horen in de auto, die ingesproken is door Willem Daniels. Deze stem zal je ongetwijfeld bekend voorkomen: dit is de stem van Kitt in de serie.

De maker van deze auto heeft er dus echt alles aan gedaan om hem zo echt mogelijk te laen lijken, dus we kunnen ons voorstellen dat je nu graag naar LA zou willen om een rondje te rijden in auto.

Knight Rider Kitt
Via: turo.com

Huren en prijs

Om hiervan te kunnen genieten is het mogelijk deze voor een dag of langere periode te huren. Ben je dus in LA en heb je 250 dollar ervoor over om je een dag als ‘Michael’ te voelen, dan is dit je kans. Of je ook over schansen mag springen of op twee wielen de bocht door, waag ik te betwijfelen. Neemt niet weg, dat het een toffe ervaring zou zijn.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...