Keymitt Push: druk een knop in vanaf een afstand

Door

Luuk Verschuren

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

keymitt-push gadget knop

Hoewel tegenwoordig veel apparaten smart worden gemaakt, loop je af en toe nog tegen één probleem aan: het indrukken van een knop. Hierdoor wordt bijvoorbeeld het aanzetten van jouw wasmachine op afstand erg lastig. Wij hebben de oplossing: de Keymitt Push!

Het bedrijf Keymitt heeft namelijk een geniaal gadget geproduceerd. De zogeheten Keymitt Push is een robot die voor jou een knop indrukt. Erg handig voor apparaten waarbij je nog een knop dient in te drukken om het daadwerkelijk te activeren. Ideaal als jij alvast een kopje koffie klaar hebt willen staan zodra je uit bed komt.

Keymitt push knop drukken
Via: keymitt.com

De werking van Keymitt Push

Deze knoppendrukker werkt via Bluetooth om zo te communiceren met de hub. Keymitt Push werkt met Apple’s HomeKit om smart home-toepassingen eenvoudig te kunnen bedienen via alle Apple-apparaten. Het grote voordeel van HomeKit is dat het alles samenbrengt. Voorheen moest je namelijk voor ieder apparaat een aparte app installeren. Hierdoor werkten de verschillende apparaten niet samen. Dankzij HomeKit kan je door middel van het uitspreken van één zin ervoor zorgen dat bijvoorbeeld alle lampen tegelijkertijd uitgaan én de verwarming op een bepaalde stand wordt gezet.

Keymitt-pus
Via: keymitt.com

Een vergelijkbaar apparaat

Momenteel is er al een soortgelijk apparaat verkrijgbaar: de SwitchBot Button Pusher. Voor dit apparaat kan je enkel Siri Shortcuts maken. Door middel van de Opdrachten-app (die sinds iOS 13 standaard is geïnstalleerd op je toestel) kies je zelf deze opdrachten uit om het apparaat te activeren. Hierdoor reageert de SwitchBot Button Pusher bijvoorbeeld als jij zegt: “Hey Siri, press the SwitchBot”. Echter kan je de SwitchBot niet koppelen aan HomeKit. De Keymitt Push heeft daardoor een groot voordeel!

Via: keymitt.com

Toepassingen in de praktijk

Het eenvoudig te bedienen gadget is bruikbaar in vele situaties. Denk bijvoorbeeld aan het indrukken van een knop op je wekker, het omschakelen van een lichtschakelaar of het aanzetten van ieder willekeurig apparaat met een power-button.

Keymitt push druk gadget
Via: keymitt.com

Helemaal verkocht door de Keymitt Push? Dan is dit apparaat aan te schaffen voor een prijs van €48.99. Verder is er ook een bundel beschikbaar met de Push, de Smart Lock en de WiFi Hub voor €228.99.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...