Smart Week: veel leuke en scherpe smarthome-deals

Tink smartweek

We zijn niet vies van een goede korting en laat dat nu precies zijn wat er in de Smart Week voorbij komt. Kortom, de nodige interessante opties voor wie zijn/haar smarthome wil uitbreiden.

Smart Week bij tink

Tink is geen onbekend in de smarthome-wereld en doet al een tijdje mee. Regelmatig zijn er interessante acties en combi-deals te vinden bij deze webwinkel. Maar niet alleen de prijs maakt deze actie interessant.

Er wordt namelijk een ‘functioneert-garantie’ geboden: stel je krijgt de installatie niet voor elkaar, dan kun je gratis support krijgen via tink. Dit in combinatie met een groot assortiment, maakt de tink Smart Week absoluut de moeite waard.

Bekijk nu →
Smarthome-deals overzicht

Een overzicht van alle aanbiedingen en combi-deals van de Smart Week

Mijn favorieten

Wil je snel beginnen, check dan hier alle deals op een rij. Om er toch wat dieper in te duiken heb ik een vijftal combi-deals geselecteerd, die meer dan de moeite waard zijn. Hieronder een overzicht, maar vooral ook waarom deze interessant zijn om juist nu aan te schaffen.

1

Google Nest Doorbell + Google Nest Hub

Bekijk actuele prijs
Bekijk de actuele prijs voor de Google Nest deurbel

Persoonlijk ben ik al tijden fan van Google Nest-producten. De nieuwe videodeurbel is dan ook een schot in de roos. Deze deurbel is voorzien van een batterij en hoeft dus niet per se bedraad aangesloten te worden. Daarnaast zijn er vele verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de eerste versie.

Als extra krijg je er ook nog een Google Nest Hub bij: ideaal want hier kun je, zodra er aangebeld wordt, ook direct zien wie er voor de deur staat. Wat mij betreft is dit de gouden combinatie, als het om slimme deurbellen gaat. Zo kun je immers in een soort van drieluik werken.

Meldingen op je smartphone of tablet, direct beeld op de Google Nest Hub en ook nog eens een goed werkende, slimme deurbel op accu.

 • Apparaten werken bijzonder goed samen
 • Google Nest Videodeurbel kan zonder kabels gebruikt worden (accu)
 • Klaar voor de (slimme) toekomst door werking met onder andere Google Home
2

Nuki Combo 2.0 + Nuki FOB + Keypad

Bekijk actuele prijs
Bekijk de actuele prijs voor de Nuki combo

Nuki timmert al jaren aan de weg op het gebied van slimme sloten. Dit doen ze met veel succes: het is één van de meest gebruikte slimme sloten van dit moment en dat geeft alleen maar meer vertrouwen.

Met deze combi-deal heb je een complete set om jouw slimme slot optimaal te gebruiken. Naast het slot zelf krijg je er ook nog de Bluetooth-sleutelhanger en een keypad bij voor nog eenvoudigere toegang.

 • Eenvoudige installatie
 • Nuki is een gerenommeerd merk
 • Complete ervaring met extra accessoires
3

Bosch Indego S+ 500 – Robotmaaier + Gratis Garage

Bekijk actuele prijs
Bekijk de actuele prijs voor de Bosch Indego

Als je genoeg gras in de tuin hebt, is een robotmaaier een interessante investering. Los van het feit dat je niet meer achter de grasmaaier hoeft te lopen, maait deze Bosch Indego S+ 500 nog efficiënter, hetgeen jouw gras weer ten goede komt.

Om je nieuwe robotmaaier ook een mooi ‘onderdak’ te geven, krijg je bij deze deal er ook een ‘garage’ bij, waar de maaier in geparkeerd kan worden.

 • Efficiënt maaien met LogiCut-functie
 • Ondersteuning voor Google Home en Alexa
 • Optimaal maaischema met SmartMowing
4

Google Nest Cam + Gratis Google Nest Mini

Bekijk actuele prijs
Bekijk de actuele prijs voor de Nest cam-deal

Zoals je inmiddels weet, ben ik fan van Google Nest en gebruik ik al jaren Nest-camera’s in (en rondom) mijn huis. Als je dan een Nest Cam met een gratis Google Nest Mini kunt krijgen, is dat natuurlijk een interessant extraatje.

Vooral de snelheid waarmee de meldingen binnenkomen, als er beweging of personen te zien zijn, is wat mij betreft één van de grootste pluspunten van de Nest Cam-serie.

 • Eenvoudige installatie
 • Werkt goed samen met Google Home
 • Bijzonder snelle meldingen zonder vertragingen
5

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + Radiatorknoppen 2-pack

Bekijk actuele prijs
Bekijk de actuele prijs voor de Tado combi-deal

Om helemaal klaar te zijn voor de winter, is dit wel het moment voor een slimme thermostaat. De tado is één van de populairste thermostaten in Nederland en biedt alle functies die je nodig hebt. Naast slimme scherma’s, kun je bijvoorbeeld ook gebruik maken van geofencing en andere mogelijkheden.

De combinatie met de radiatorknoppen zorgt ervoor, dat je nog efficiënter en specifieker de verwarming van een huis of ruimte kunt aansturen. Zelf ben ik altijd erg te spreken over de combi-deals van tado en dit is ook weer een erg mooie.

 • Geschikt voor (bijna) alle cv-ketels
 • Efficiënt verwarmen en dus besparen op hoge energieprijzen
 • Met radiatorknoppen nog meer mogelijkheden

Persoonlijk word ik enthousiast van zo’n lijstje met deals, hopelijk zit er ook iets voor jou bij.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo