Dit is de meest originele wanddecoratie van dit moment

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Een tekening, een schilderij, een foto of een inspirerende quote…alleen de collectie van Ikea biedt je al zoveel keuze, dat het moeilijk is goede wanddecoratie te kiezen. Het moet passen bij je interieur, maar je ook over 1 of 2 jaar nog steeds doen verwonderen of inspireren. Wanneer het de blikvanger van je kamer is, wil je het liefst dat ook je bezoek enthousiast is. Geen gemakkelijke opgave. Wil je het liefst iedere dag (of ieder uur) iets anders? Kies dan voor Joto. Joto is dé meest originele wanddecoratie van dit moment.

Joto tekent iedere keer iets nieuws

Joto hang je met lijst en al op aan de muur en bedien je met een eenvoudige app. Wat? Ja echt. Deze muurdecoratie bedien je met je smartphone of tablet. Niet zoals een digitale fotolijst, maar alsof er een artiest in je woonkamer is die live aan het tekenen slaat. Stuur via de Joto app een tekst, afbeelding of foto naar je Joto en deze begint direct te tekenen. Het speciale pennetje tekent in no time de afbeelding die jij voor ogen had. Ben je ‘m zat of kun je gewoon geen genoeg krijgen van deze bijzondere techniek? Dan laat je Joto de afbeelding wissen en een nieuwe voor je tekenen. Zo gaaf!

Weg met kunst? Joto is óók praktisch!

Even geen behoefte aan een meesterwerk aan de muur? Je kunt Joto natuurlijk ook gebruiken voor een gezellige groet aan je huisgenoten of voor het tonen van je to do lijstje. Je kunt met behulp van Jot-to-Jot zelfs berichten plaatsen op de muur van je vrienden (als zij een Joto hebben hangen natuurlijk)! Dat is toch stukken toffer dan een korte groet op zijn/haar Facebook wall.

Vanaf €188 bestel je een Joto voor aan je muur en ben jij straks de trotse eigenaar van de meest originele wanddecoratie van dit moment.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...