Hoverboards: 3 dingen die je moet weten

Hoverboards: 3 dingen die je moet weten

Ieder jaar komen er nieuwe trends over, die al dan niet langer aanblijven. Hoverboards zijn ook zo’n trend! Al lijkt het erop, dat gadgets wel wat langer aanblijven. We hebben in ieder geval 3 dingen, die je zeker moet weten over de hoverboards!

Uit Amerika overgekomen, waar ze een ware hit zijn, zijn de Hoverboards inmiddels ook niet weg te denken in Nederland en België. Met name door hun opvallende verschijning, maar ook de spanning die erbij komt kijken, trekken ze meteen de aandacht. Deze ‘mini-Segways’ of ‘electronisch skateboard’ heeft geen houvast en daarom is balans een belangrijke factor! We bespreken 5 zaken, die je absoluut moet weten van Hoverboards!

1. Veilig beginnen…

Toegegeven, in het begin ziet het er moeilijk uit en uit ervaring kan ik zeggen: is het dat ook! Maar na 20 minuten voorzichtig uitproberen, krijg je vanzelf het gevoel en kun je er al ‘gewoon’ opstappen! Zorg er gewoon voor, dat je in een vlakke ondergrond start en dat je ergens houvast aan hebt! Na verloop van tijd kun je dan minder steunen op die stoel of muur en zelf op- en afstappen!

2. Hoverboards kunnen meer dan je denkt

Het rijden op een hoverboard is vooral heel leuk. Nu denk je, waarom moet ik dat weten? Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die erg goed in ‘hoverboarden’ zijn geworden en er allerlei tricks op uithalen. Kun je al een beetje rondscheuren, check dan eens wat video’s, want er kan veel meer mee dan je denkt.

 

3. Informeer goed

Dit klinkt misschien als een inkoppertje, maar er zijn veel verschillen tussen de modellen hoverboards. Zo verschillen ze vaak in onder andere accu en dus daarbij de range. Dat wil zeggen: hoe groter de accu, hoe groter de range. Hierbij is het dus mogelijk het hoverbaord langer te gebruiken zonder dat deze aan de lader moet.

Daarnaast zijn er grote prijsverschillen en meerdere aanbieders die ‘nepmerken’ verkopen. Overweeg je een Hoverboard aan te schaffen, zorg er dan voor je dat je een goed vergelijkend waren onderzoek doet, goedkoop kan hierbij duurkoop worden. Wil je zeker weten dat het goed zit, dan kun je voor een Oxboard gaan. Deze staan in ieder geval bekend om hun goede kwaliteit.

Hou er wel rekening mee dat hoverboards verboden zijn op de Nederlandse wegen, maar er zijn genoeg plaatsen waar je aan de slag kunt met deze toffe producten.

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo