Hiermee maak je van je smartphone een retro Macintosh-computer

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

M4 Stand iphone telefoonhouder retro Macintosh

Zodra er nieuwe gadgets op de markt komen weten we met zijn allen niet hoe snel we naar de winkel moeten rennen om er als eerste bij te zijn. Nieuwe smartphones vliegen als warme broodjes  over de toonbank.

En toch…van vintage ogende apparaten worden we ook helemaal gelukkig. We wilden je deze gadget dan ook niet onthouden. Wat je er aan hebt? Weinig. Maar je smartphone ziet er voortaan wel uit als de M4. Lekker retro Macintosh stijl dus.

M4 vintage telefoonhouder voor je iPhone

Voor wie zich op kantoor of thuis afvraagt waar je je telefoon nou eens handig en zichtbaar neer kunt leggen, lost deze M4 Stand van Elago direct een probleem op.

Je schuift je iPhone gemakkelijk in de houder. Het beeldscherm van je telefoon functioneert dan zogenaamd als beeldscherm van de M4 en daarmee creëer je de perfecte combinatie van modern en vintage. Bovendien kun je de kabels op een handige manier aansluiten en wegwerken. Scheelt ook weer.

Ouderwets typen op je nieuwerwetse Mac

Een ander bijkomend voordeel is dat je, als je iPhone in de M4 Stand zit, via bluetooth een toetsenbord kunt gebruiken.

Dat kan natuurlijk ook met een losse smartphone, maar dankzij de vintage telefoonhouder staat je scherm op de perfecte plek om ‘m als ‘computer’ te gebruiken. Handig als je af en toe een wat langere e-mail moet tikken of bezig bent met het schrijven van een artikel.

M4 Stand: Dé gadget voor Apple liefhebbers

Eerlijk is eerlijk, dit blogbericht is getypt op een redelijk nieuwe Macbook. Maar zo’n vintage M4 zou op ons bureau niet misstaan. Voor slechts €34,95 is ‘ie van jou. Dus alle Apple fans verzamelen, want deze telefoonhouder mag ook in jouw kantoor zéker niet ontbreken!

Meer opvallende gadgets? Heb je de kleinste computer tot nu toe al eens gezien?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...