Gratis films kijken? Het kan op YouTube en hier vind je een volledig overzicht

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Tegenwoordig streamen we erop los en is Netflixen een werkwoord geworden. Logisch! Maar wat nu als je niet zoveel te besteden hebt en een Netflix-abonnement er niet in zit?

Streamen of downloaden

Wij hebben een alternatief voor je gevonden, waar je waarschijnlijk niet aan gedacht hebt. Inmiddels weten we ook dat het downloaden van bijvoorbeeld films niet toegestaan is in Nederland, maar wat als je online toch allerlei films kunt kijken?

Lees ook: Terrarium TV: gratis en onbeperkt films en series kijken, zo werkt het

Daarom is streamen met diensten als Netflix de enige, legale optie, als je niet naar de winkel wilt gaan om een dvd of andere on-demand content wil kopen.

YouTube?

Toch is er een dienst, die we allemaal kennen, die helemaal vol staat met allerlei volledige films. YouTube!

Waarschijnlijk gebruik je het videoplatform regelmatig om vlogs, muziek of andere video’s te kijken, maar er is ook een wisselende, maar belachelijk grote verzameling films op te vinden. Google heeft echter wel aangegeven strenger te gaan kijken naar content die niet gepast is op het platform, maar er is nog steeds veel, heel veel te vinden.

Hoe dan?

Nu kun je natuurlijk op goed geluk een naam van een film intikken en hopen dat je een juiste video op je scherm krijgt, maar dat werk wordt al voor je gedaan. Op Reddit is een grote community van inmiddels een paar honderduizenden gebruikers die een overzicht posten van de films die op YouTube te vinden zijn. Het zijn niet altijd de nieuwste releases, maar ze staan er wel tussen.

De naam van de Subreddit is, hoe toepasselijk: Full Movies on YouTube. Hier kun je dus een grote verzameling vinden van allerlei video’s die op YouTube te vinden zijn. Enjoy!

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...