Geniet van de zomer: met de GoSun kook je buiten op zonne-energie!

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

gosun zonne-energie

Overal waar je bent zelf je eten klaar maken zonder afhankelijk te zijn van stroom of vuur? Maak dan gebruik van de zon en kook op zonne-energie. En echt… koken met deze GoSun is gemakkelijker dan het klinkt 😉

Vuur of stroom niet nodig!

Bereid je maar voor op een zomer voor picknicks, tuinfeestjes en festivals, want met de GoSun kook je in een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd. Omdat je geen vuur of stroom gebruikt is het ook nog eens super veilig. Je hoeft er dan ook niet steeds op te letten. 20 minuutjes geduld is genoeg en dan kan er heerlijk gegeten worden. Ook voor actief kamperen is het dus erg handig. Een praktische tas, zorgt ervoor dat je het handig kan meenemen!

GoSun Go gril zonnewarmte
Via: gosun.co

Wat als de zon niet schijnt?

Nu kun je je afvragen of je met de GoSun dan niet erg afhankelijk bent van het weer, maar dat is gelukkig niet waar. Het kookapparaat werkt wel op zonne-energie, dus zet ‘m vooral wel in het licht. Daar vangt ‘ie super effectief zoveel mogelijk ultraviolet licht om deze vervolgens om te zetten in een kooktemperatuur tot wel 290 graden!

GoSun Sport koken op zonnewarmte
Via: gosun.co

De GoSun: zo handig

Zet de draagbare GoSun op je picknickkleed en vul ‘m met lekker vlees of verse groente. Het apparaat kan bakken, roosteren en stomen, dus je kunt maken wat je wil. Is je eten klaar? Dan houd het apparaat je eten nog uren warm, zodat je rustig kun eten en genieten. En geen stress, de buitenkant van de GoSun blijft koel! Terwijl jij even een balletje trapt of een frisse duik in het water neemt, hoef je niet bang te zijn dat kinderen hun handen branden. Ideaal!

Fijne zomer!

Zie jij jezelf deze zomer overal genieten van lekker eten? Dan is de GoSun écht wat voor jou. Er zijn verschillende varianten van de GoSun Go vanaf € 125 of de grotere GoSun Sport of zelfs de grotere Grill. Dan krijg je er een handige tas bij, zodat je ‘m makkelijk mee kunt nemen.

€118,76
€139,00
Voorraad: ✔️
vanaf 18 juli 2024 1:05 pm
Amazon.de
Voorraad: ❌
Amazon.de
Voorraad: ❌
Bol.com

Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...