Macaulay Culkin (38) maakt ‘nieuwe’ moderne Home Alone en gaat viral

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Elk jaar zo rond kerst staat Macaulay Culkin (Kevin), die inmiddels 38 jaar is, weer centraal. Hij was de hoofdrolspeler in Home Alone en of hij dat nu wil of niet, dat blijft hem zijn hele leven achtervolgen. Nu krijgen we het vermoeden dat hij het niet erg vindt, want er is een ‘nieuwe’ versie van Home Alone opgedoken…

Home Alone

Home Alone stamt alweer uit 1990 en elk jaar met kerst zien we deze weer voorbijkomen op tv. Ook al hebben de meeste mensen hem al vele malen gezien, toch kijken we hem weer. Vooral om dat nostalgische gevoel weer op te halen, herinneringen opnieuw te beleven.

Home Alone Kevin bed
Via: Home Alone Parody / youtube.com (capture) | IGN

Inmiddels zijn er meerdere films van Home Alone en heeft de cast een soort van cultstatus gekregen. Het is dus alweer 28 jaar geleden dat de film voor het eerste verscheen en de cast is dan ook al flink veranderd

Lees ook: Zo ziet de cast van Home Alone er 28 jaar later uit

2018

Nu blijkt 2018 het jaar te zijn waarin we een soort van nieuwe versie van Home Alone gaan zien waarin Macaulay Culkin (Kevin) de hoofdrol speelt. Hij heeft een aantal scenes opnieuw opgenomen, maar uiteraard met een twist.

Nu vraag je je misschien af: waarom staat dit op GadgetsDaily? Nou, dat heeft met ‘het product’ in deze versie van Home Alone te maken. Het gaat namelijk over Google Assistant en Google Home, de slimme assistent van het zoekbedrijf.

Google Home Mini
Via: pexels.com | John Tekeridis, CC

In de video zien we dan ook dat Kevin allerlei vragen stelt aan Google Home.

(Google) Home Alone gaat viral

De video is op het moment van schrijven pas net verschenen, maar is inmiddels al vele miljoenen keren bekeken en we moeten eerlijk bekennen, eigenlijk is hij ook erg leuk!

Check de video hieronder en beleef je Home Alone-herinneringen opnieuw, een soort van.

Lees ook: 12 geheimen van Home Alone die je nog niet kende!


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...