Goede voornemens (en gezondere tanden) met de Philips Sonicare #ad

Door

Redactie

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Redactie

Laatste update:

0

De tijd voor goede voornemens is weer aangebroken, maar met de Philips Sonicare, kan daar deze keer aan gehouden worden!

Maar al te vaak spreken mensen goede voornemens uit. In principe een zeer mooi streven, maar helaas komt het maar al te vaak voor, dat een voornemen geen realiteit wordt. Voor iedereen die zichzelf in het nieuwe jaar gezondere tanden wil beloven is daar nu een zeer realistische en effectieve oplossing!

Een nieuwe ervaring: de Philips Sonicare

In tegenstelling tot de reeds bestaande elektrische tandenborstel, draait de kop van de Philips Sonicare niet rond, maar beweegt de borstel heen en weer. De unieke Sonicare technologie zorgt voor 62.000 sonische poetsbewegingen per minuut, waardoor micro-waterbelletjes diep tussen je tanden kunnen komen. Hierdoor wordt op een zachtere wijze, tot wel 10x meer tandplak op lastige plaatsen verwijdert, in vergelijking tot conventionele tandenborstels. Kortom, niet alleen mooiere en gezondere tanden, maar ook een fris, aangenaam en gezond gevoel na iedere poetsbeurt!

De Philips Sonicare: een goed voornemen!

Wil je in het nieuwe jaar wittere tanden, een gezonder gebit of minder tandplak? Met de Philips Sonicare kun je dit verwezenlijken! Bovendien zijn er drie verschillende modellen, waar je uit kan kiezen! Geen smoesjes meer… dat goede voornemen komt uit!

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...