Dit is dé ideale slaapbank voor in kleine appartementen

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Woon jij klein, in een tiny house of studentenkamer? Deze slaapstoel past zelfs in de kleinste kamer!

Flop Chair

Als je in een klein appartement of krappe studentenkamer woont dan is een slaapbank geen overbodige luxe. Zo heb je als er mensen blijven slapen in no-time een bed klaarstaan. Nadeel van de meeste slaapbanken is wel dat de bank zelf toch aardig wat ruimte inneemt… De Flop Chair is een slaapstoel die zelfs in je kleine studentenkamer past!

flop-chair-slaap-stoel
Via: Behance.net

Slaapbanken zijn handig, punt. Toch neemt een gemiddelde slaapbank – in ‘bank-modus’ – aardig veel ruimte in. Sommige mensen hebben die ruimte niet, terwijl een slaapbank er handig is. Designer Elena Sidorova heeft daar wat op gevonden. Zij heeft de ‘Flop Chair’ ontworpen. Dit is een heuse slaapstoel die wel in elk huis past. De stoel zelf is zeer comfortabel en neemt, zoals je op onderstaande foto kunt zien, bijna geen ruimte in.

Slaapstoel

De stoel kan uitgeklapt worden tot een comfortabel eenpersoonsbed. De Russische ontwerpster uit Moskou heeft letterlijk overal aan gedacht. Zo is er binnenin de stoel ruimte om de kussens, de deken en het matras op te bergen. Binnen een handomdraai is de slaapstoel uitgeklapt en staat er een comfortabel bed.

flop-chair-slaap-stoel-2
Via: Behance.net

De Flop Chair kopen?

Ben jij, net als ons, erg enthousiast en wil je een Flop Chair in je bezig hebben? Dan moet je helaas nog eventjes wachten. Voorlopig is de Flop Chair nog niet te koop. Het is slechts een prototype en over de verkoop is nog niets bekend. Als je meer wilt weten over de Flop Chair kun je altijd contact met Elena opnemen via haar Behance pagina.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...