Fidget spinners: nieuwe hype nu ook in Nederland

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Zo nu en dan zien we een nieuwe hype voorbij komen en dit jaar zijn dat zeker de fidget spinners. Deze kleine gadgets zijn speciaal voor iedereen die niet stil kan zitten met zijn handen.

Fidget Spinners

De naam Fidget Spinners komt van ‘fidgetting’, het Engelse woord voor ‘friemelen’. Ze zijn dan ook voor iedereen die veel friemelt, of het nu met een pen, paperclip of ander voorwerp is. Om deze mensen toch iets te doen te geven, zijn er fidget spinners bedacht. Anders dan fidget cubes zitten er in de spinners lagers die ervoor zorgen dat je ermee kunt ronddraaien.

De bedoeling is dat je hem tussen duim en wijsvinger houdt, om hem vervolgens rond te spinnen. Dit heeft vervolgens een rustgevend effect. Sterker nog, er zijn zelfs mensen die aangeven dat je beter kunt focussen op het moment dat je een fidget spinner ronddraait. Forbes heeft deze kleine spinners gekroond tot kantoorgadget van het jaar 2017, het hoeft maar een naam te hebben. We hebben een aantal toffe trucs gevonden die je met een fidget spinner kunt doen!

https://www.youtube.com/watch?v=dfmsYwQexj8

Fidget Spinners in Nederland

Fidget spinners zijn er in vele soorten en maten en brengen de friemelaars onder ons tot rust. Het draaien aan een spinner duurt, afhankelijk van het type, zo’n 2-6 minuten. Dat wil zeggen dat je één enkele spin tot wel zes minuten onder de panne bent. Als dat geen efficiënte tijdsindeling is…

Fidget spinners zijn er nu ook in Nederland. Wij hebben een shop gevonden die de spinners aanbiedt en naar Nederland en België kan verzenden.

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...