Everybot RS700 is de ultieme schoonmaakrobot

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Robotstofzuigers zijn al geruime tijd op de markt en ook de vloer dweilen hoef je niet meer zelf te doen als je een dweilrobot aanschaft. Everybot RS700 combineert het beste van twee werelden.

Zuigen en dweilen

Waar het tot op heden alleen mogelijk was om of te zuigen, of te dweilen, heeft Everybot dit gecombineerd, waardoor het nog eenvoudiger wordt om je huis schoon te maken.

Om te dweilen wordt er gebruik gemaakt van twee roterende schijven, die zorgen dat de vloer extra goed schoongemaakt wordt. Hierbij kun je ook nog instellen welke kant ze op moeten draaien. Maar er zijn nog meer instelmogelijkheden. Zo zijn er verschillende programma’s om intensief, of juist ‘normaal’ schoon te maken. Moet Everybot op een bepaald gebied focussen, dan is het tevens mogelijk dit in te stellen.

Op zoek naar licht

Een andere interessante functie van Everybot is dat je hem niet zomaar kwijt kunt raken. Een veelgehoorde klacht bij andere robot-apparaten, is dat ze ineens onder het bed staan. Door een speciale technologie, zoekt Everybot in ieder geval een lichte ruimte op zodra hij klaar is. Op deze manier zul je hem niet snel onder een donker bed tegenkomen als de accu bijvoorbeeld leeg is.

Mocht je bijvoorbeeld ook je ramen willen wassen, dan pak je dit slimme apparaat op en hou je hem tegen het raam. Door de roterende dweil-schijven kun je zo ook de ramen nog schoonmaken.

Kickstarter

Deze schoonmaak-droom in robotvorm is te vinden op Kickstarter, waar het doel al ruimschoots gehaald is. Voor 289 dollar kun je Everybot bestellen.

Lees ook: Dit zijn de 7 beste robotstofzuigers van 2018 (+bonus)


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...