Elektrische vliegenmepper Action: dit zijn je opties

Door

Arie Vogelaar

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Elektrische vliegenmepper Action

In de zomer genieten we allemaal van het heerlijke weer. Een lekker zonnetje, gezellig barbecueën in de tuin en een biertje drinken met wat vrienden op het terras. Maar de zomer heeft ook zo z’n nadelen. Wespen, vliegen en muggen maken je het leven soms zuur. Buiten in de tuin, maar zeker ook binnenshuis. Een oplossing hiervoor kan de Elektrische vliegenmepper van de Action zijn.

Met een Action elektrische vliegenmepper maak je gelukkig op eenvoudige wijze een eind aan deze overlast. Veel mensen kopen hun elektrische vliegenmepper (ook wel vliegenvanger genoemd) bij de Action omdat de prijs-kwaliteitverhouding bij die winkel uitstekend is. In dit artikel onderzoeken we de elektrische vliegenmepper van de Action en kijken we of deze geschikt is om de klus te klaren.

De beste alternatieven

De Action is natuurlijk niet de enige winkel die elektrische vliegenmeppers verkoopt. Je vindt namelijk ook elektronische vliegenvangers bij bol.com, Blokker en diverse andere winkels die huishoudartikelen aanbieden.

Hieronder vind je een overzicht van de best beoordeelde vliegenmeppers van dit moment. Ook vind je er een lijstje met voordelen en een link naar het artikel zelf. Dit helpt je bij het maken van de juiste keuze en bij het vergelijken van deze producten.

Elektrische vliegenmepper Foetsie

Foetsie! elektrische vliegenmepper BESTE KOOP

Muggen, wespen, vliegen en spinnen
Milieuvriendelijk
Ongevaarlijk voor mens en huisdier
Elektrische vliegenmepper Blokker

Elektrische vliegenmepper Blokker BestE REVIEWS

Ongevaarlijk voor mens en huisdier
Geschikt voor alle insecten
Werkt op AA batterijen
Elektrische vliegenmepper HGX

HGX elektrische vliegenmepper KRACHTIGE PRESTATIES

Ideaal tegen alle insectensoorten
Geen vlekken op de muur
Voorzien van batterijen

Elektrische vliegenmepper Action: alles wat je moet weten

De Action heeft één elektronische vliegenvanger in de collectie. Deze bestaat wel uit diverse varianten. Hij is namelijk verkrijgbaar in de kleuren geel, rood en blauw. Je kunt hierdoor zelf kiezen welke je het leukste of het mooiste vind. Dit is wel zo handig, want reken maar dat deze vliegenmepper een groot deel van de zomer op de salontafel, de eettafel of de terrastafel ligt.

Deze Action elektrische vliegenmepper is krachtig en ook nog eens zeer goedkoop. Je kunt er vliegen, muggen, wespen, motten, spinnen en fruitvliegjes mee vangen. Omdat het apparaat schokjes geeft aan deze dieren, is het niet nodig om naar de dieren te slaan. Je kunt een insect eenvoudig uit de lucht ‘plukken’ of tussen de mepper en het raam houden. Meer info op de site van de Action.

De elektrische vliegenmepper Action is geschikt voor gebruik binnenshuis en in de tuin en is verkrijgbaar voor amper 2 euro. Een mooie prijs, zeker voor een apparaat dat de overlast van insecten in de zomer terugdringt. Hierdoor kun je ongestoord genieten van je drankje of barbecue in de tuin. Of van een gezellig zomers avondje op de bank terwijl de ramen openstaan.

Elektrische vliegenmepper Action
Elektrische vliegenmepper Action | via action.com

Elektrische vliegenmepper: hoe het werkt en wat de voordelen zijn

Een elektrische vliegenmepper is eenvoudig in gebruik. Misschien wel het grootste voordeel aan dit handige apparaat, is dat je insecten niet langer plat hoeft te slaan. Je krijgt hierdoor geen bloedvlekken op de muur, het raam of je meubels.

Om een vlieg te vangen met een elektrische vliegenmepper, druk je met je vinger de knop van vliegenmepper in en plaats je het ‘netje’ tegen de vlieg aan. Dit kan wanneer de vlieg op het raam of op de muur zit, over de grond kruipt of in de lucht vliegt. Voor dat laatste heb je wel enige behendigheid nodig.

Nadat de vlieg geraakt is door het netje van de elektrische vliegenmepper, krijgt die een schok. Dit leidt ertoe dat de vlieg kortstondig bewusteloos is. Je kunt er vervolgens voor kiezen de vlieg buiten te brengen, zodat die zijn leventje kan voortzetten. Of je kunt de vlieg doden met een stukje keukenrol en vervolgens door de goot spoelen. Welke keuze je maakt is aan jou.

Elektrische vliegenmepper wesp
Via: David Hablützel / pexels.com | Wesp

Bij grotere insecten is het iets lastiger om ze te vangen. Zo zijn wespen wat sterker en moet je de vliegenmepper geruime tijd tegen hen aan drukken om hen voldoende schokjes te geven. Doe je dit niet, dan raken ze ook niet bewusteloos.

Ook voor de wesp geldt dat je deze desgewenst buiten kunt zetten. Zo voorkom je oversterfte van deze nuttige dieren. Het kan een minuutje duren voor het dier weer wakker wordt, maar vaak vliegt die daarna gewoon weg en is er niets meer aan de hand.

Elektrische vliegenmepper Action
Via: pixabay.com | Jhenning, CC

Elektrische vliegenmepper Action: goed idee of niet?

Uit reviews blijkt dat de elektrische vliegenmepper Action over het algemeen prima werkt. De batterijen gaan lang mee, waardoor je deze de hele zomer niet hoeft te vervangen. Ook is de Action elektrische vliegenmepper eenvoudig in gebruik en weegt die zeer licht.

Wel zien we in de reviews dat sommige andere vliegenmeppers net wat efficiënter zijn. Voorbeelden daarvan zijn de vliegenmeppers die we in het overzicht hierboven hebben geplaatst. Deze zijn vaak net wat krachtiger en efficiënter.

Daar staat tegenover dat een elektrische vliegenmepper Action tot de goedkoopste op de markt behoort. Je zit qua prijs-kwaliteitverhouding dus heel goed. Maar dat is bij de Action eigenlijk altijd het geval. Tegen een klein prijsje koop je daar heel redelijke spullen. Niet voor niets is de Action een van de populairste winkels van Nederland.

Lees ook:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...