Met deze elektrische fiets kun je (letterlijk) overal fietsen

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Elektrische fietsen zijn hip! Je ziet ze steeds vaker op straat. Hoewel de normale fietsen nog steeds de overhand hebben, behoort jouw opafiets wellicht binnenkort tot de verleden tijd. Nu is er ook een elektrische fiets die wellicht in de toekomst je mountainbike gaat vervangen!

De R1000XP Extreme Power Bike

De naam klinkt niet slecht en dat kun je hetzelfde zeggen voor hun merknaam: Rambo Bikes. Natuurlijk is de elektrische fiets (of e-bike) momenteel erg hot en is het niet gek dat er ook verschillende varianten op komen. Dit is een bijzondere variant, moeten we eerlijk toegeven…

Dikke banden

De R1000XP Extreme Power Bike is een fiets waar je letterlijk overal mee kunt fietsen. Zo kun je zonder problemen over hobbelige paadjes, grindwegen én zelfs besneeuwde ondergronden rijden. De fiets behoort tot de categorie ‘fat time bike’ en heeft banden van maar liefst 12 centimeter dik.

Zoals je kunt zien is de fiets aardig groot en robuust. Vandaar dat je elektrisch ondersteund kan worden als je wat makkelijker vooruit wilt komen. Maar hij is wel voor wat avontuurlijkere types gemaakt…

Extreem

Zo beschikt deze elektrische fiets over 9 niveaus aan trapondersteuning. Ook kun je er zelfs voor kiezen om compleet ondersteund te worden. Zo kun je vooruit komen zonder dat je hoeft te trappen. Volgens Rambo Bikes is de fiets speciaal voor de ‘extreme rijder’. Zo zou er geen ondergrond zijn waar de fiets niet op kan rijden. Om dit allemaal mogelijk de maken is de fiets gemaakt van de beste materialen. De R1000XP Extreme Power Bike beschikt zoals de naam al doet vermoeden over een 1000 watt motor en een 48V 14.4Ah batterij. Hieronder een lijst met de specificaties:

Hoeveel kost ‘ie?

Om deze tank op twee wielen te bedachten zul je wel flink in de buidel moeten tasten. Op de website an Rambo Bikes kun je hem voor omgerekend 4.246 euro bestellen. Helaas wordt de fiets (nog) niet verzonden naar Europa. Je kunt hem alleen op een aders in Amerika of Canada laten bezorgen. Maar als je deze fiets echt heel graag wilt, kun je hem dus in het Amerikaanse continent komen halen.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...