Elektrisch wakeboarden: een (snelle) droom die uitkomt

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

elektrisch wakeboarden

Als wakeboard-liefhebber hoef je niet meer naar die drukbezochte accommodaties gaan en lang in de wachtrij voor de kabelbaan te staan om te wakeboarden. Met het elektrische wakeboard van Radinn kun je overal het water op!

Elektrisch aangedreven wakeboard

Normaal gesproken hang je als wakeboarder achter een speedboot of hou je je vast aan de kabelbaan om vooruit te komen. Dat hoeft niet meer! Het Zweedse bedrijf Radinn ontwikkelde een wakeboard dat volledig elektrisch wordt aangedreven, waardoor jij overal waar je maar wil kunt wakeboarden. Een must have voor iedereen die houdt van spanning en snelheid op het water.

Het wakeboard is gemaakt van koolstofvezel waardoor het erg stevig is en in het wakeboard zit een batterij die je ongeveer 45 minuten wakeboard-plezier geeft. Je bestuurt de snelheid van het wakeboard met een afstandbediening die je tijdens het wakeboarden in je hand houdt. De nieuwste versie van het wakeboard, de G2X, biedt zelfs de mogelijkheid om je batterij te verwisselen, zodat je tussen twee sessies door niet lang hoeft te wachten om weer het water op te gaan.

Radinn wakeboard

Vlieg over het water

De Radinn G2X haalt hoge snelheden, waardoor je bijna het gevoel krijgt dat je over het water vliegt. Met een maximum snelheid van 55 kilometer per uur gaat het een stuk harder dan de gemiddelde kabelbaan waar je achter kunt wakeboarden. Voor de echte waaghalzen onder ons zal het een genot zijn om op een open stuk water over de golven te boarden, zonder dat je hoeft te letten op de kabelbaan.

Radinn wakeboard kopen

Zie jij jezelf al schitterend op dit prachtige wakeboard? Het wakeboard wordt geleverd in de kleuren zwart en wit en is te koop via de website van Radinn. Het nieuwste model is te koop voor € 9.900, en dat maakt het wel een stuk duurder dan een regulier wakeboard. Het plezier dat je hiermee zult hebben zal voor de echte liefhebbers echter veel goedmaken!

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...