Deze 5 mooie drones koop je voor minder dan 50 Euro

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

mooie drones voor weinig geld

Denk jij dat het vliegen met een drone een onbetaalbare hobby is? Dan heb je het mis. Vandaag de dag kun je drones in allerlei soorten, maten en prijscategorieën kopen. Uit China kun je verschillende soorten drones bestellen en zo krijg je voor een scherpe prijs je eigen drone. Deze vijf drones zijn al voor minder dan € 50 te bestellen.

X12 WiFi FPV RC Drone

Deze stevige drone heeft een zeer stevige behuizing en kan daarmee tegen een klein stootje. Je kunt de drone in verschillende kleuren bestellen (rood, wit, blauw en zwart) en je kunt ook nog kiezen wat voor camera je er in verwerkt wil hebben. De 2 megapixel camera zal je scherpere beelden kunnen geven dan de 0.3 megapixel camera. Deze drone is vanaf € 33,80 te bestellen.

x12 rc drone

SYMA X20 Mini RC Pocket Drone

Een ideale drone voor iedereen die niet van al te veel toeters en bellen houdt. Een simpele maar degelijke drone die vele goede recensies krijgt. De drone weegt slechts 200 gram en is te besturen met een handige controller. Voor minder dan € 20 heb je deze drone al in huis.

syma x20 drone

SG – 700 RC Drone quadcopter

Deze drone van fabrikant SG is een stevige en degelijke drone. De hele drone is gemaakt in het zwart en dat geeft het ook nog eens een stoere uitstraling.  Groot voordeel van deze drone is dat je het product in elkaar kunt klappen waardoor het weinig ruimte in beslag neemt. Zo neem je de drone gemakkelijk en snel overal mee naar toe. Voor een prijs van € 37,79 haal je hiermee een goed product in huis.

sg 700 drone

Magic Speed X52 RC Drone

Wil jij vanuit de lucht de mooiste beelden schieten? Dan is de Magic Speed X52 echt wat voor jou. De drone heeft een stevige behuizing en heeft een camera die video’s opneemt met een resolutie van 1920×1080 pixels. Het is een wat grotere drone dan gemiddeld met een hoogte van 11 centimeter, maar voor de prijs van € 47,05 krijg je een mooie drone is huis om de mooiste luchtbeelden op te nemen.

magic speed x52 drone

JXD 523 RC Pocket drone

De laatste drone uit ons overzicht is de JXD 523 drone. Het is een drone zonder al te veel extra’s, maar gewoon een degelijke drone. Het is een lichtgewicht model, namelijk slechts 75 gram zwaar. Ook bij deze drone zijn de vleugels in te klappen waardoor je het kan meedragen ter grootte van een powerbank. Tegen een prijs van € 26,60 is deze drone zowel in het rood als in het zwart te verkrijgen.

jxd 523 drone

Ook tegen een scherpe prijs zijn er dus kwalitatieve en leuke drones te verkrijgen. Als je wil ben je voor minder dan € 50 binnenkort aan het vliegen met je eigen drone!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...