Altijd draadloos muziek luisteren dankzij de AirFly Pro

Door

Luuk Verschuren

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Niets is zo irritant als je draadloze hoofdtelefoon of oortjes niet te kunnen gebruiken op oudere audiobronnen. Opeens lijkt je Bluetooth investering hartstikke waardeloos te zijn. Toch maar terug naar de ouderwetse draad?

Dé oplossing voor jouw probleem

Natuurlijk hoef je niet terug te gaan op een hoofdtelefoon of oortjes met draad. Veel te onhandig. Het bedrijf Twelve South heeft de AirFly Pro uitgebracht. Dit apparaat kan worden aangesloten op oudere audiobronnen met een AUX-aansluiting van 3,5 millimeter. Vervolgens streamt de AirFly Pro de audio van de bron naar je draadloze hoofdtelefoon of oortjes. Geen draad nodig en te gebruiken op vrijwel iedere bron met een AUX-aansluiting!

AirFly Twelve South audio bluetooth vliegtuig
Via: twelvesouth.com

Meer plezier met meer mensen

Dankzij de AirFly Pro kan jij bijvoorbeeld een film kijken op een ouderwets schermpje in een vliegtuig met je draadloze hoofdtelefoon. Erg handig, maar vaak wil jouw vriend(in) naast je meekijken. Ieder één oortje is dan niet de meest ideale oplossing. Ook daarvoor heeft de AirFly Pro een functie. Op het apparaat kunnen namelijk twee paar Bluetooth-apparaten tegelijkertijd worden aangesloten. Daardoor kan je samen met een vriend(in) naar een film kijken of muziek luisteren via één bron.

AirFly Twelve South audio bluetooth tablet
Via: twelvesouth.com

Niet geheel onbelangrijk: dat kan een combinatie zijn van twee verschillende merken. Jij je AirPods en je vriend(in) een JBL-koptelefoon? Geen probleem!

Veel mogelijke situaties

Het bedrijf Twelve South speelt met het apparaat in op het probleem van ouderwetse audiobronnen in het vliegtuig. Er zijn echter nog veel meer situaties waarbij je het apparaat kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een cardio apparaat in de sportschool, een game console of een spelcomputer. De accu van het apparaat zou meer dan 16 uur mee moeten gaan bij een volle lading. Lang genoeg voor de meeste situaties!

AirFly Twelve South audio bluetooth
Via: twelvesouth.com

De prijs

De AirFly Pro is te koop voor een prijs van €59,95. Een uitvinding waardoor je voortaan geen frustraties meer hebt bij oude audiobronnen. Moet je het apparaat alleen niet vergeten…

Daarnaast zijn er ook goedkopere versies beschikbaar. Zo kun je ook gaan voor de AirFly Classic of andere varianten en zijn deze verkrijgbaar in Nederland of Amazon:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...