Dit is hét toetsenbord voor spelletjes-fanaten

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Eens in de zoveel tijd duikt er een unieke variant van een toetsenbord op. Ook dit keer hebben we weer een pareltje voor je gevonden: Een echt Scrabble toetsenbord. Mogen we jou ’s nachts wakker maken voor een gezelschapsspel of speel jij nog dagelijks fanatiek Wordfeud? Dan is dit Scrabble toetsenbord iets voor jou!

Dromen van een toetsenbord

Designer Cassidy Williams is groot fan van bordspelletjes en speelt al zo lang zij kan herinneren Scrabble met zijn familie. Dat ze een Scrabble toetsenbord bedacht, is dus niet zo gek. Toch kwam het idee wel heel spontaan, in een droom! Middenin de nacht werd Cassidy wakker en maakte een schets van het ’toetsenbord met scrabble stenen’ dat zij even daarvoor in haar slaap had gezien. Pas de volgende ochtend realiseerde ze zich wat een topidee dit was en was het idee echt geboren.

Een officieel Scrabble toetsenbord

Het toetsenbord is gemaakt door Massdrop, maar dankzij de inzet van Cassidy Williams is ook Hasbro – de producent van het Scrabble bordspel – bij het maken van het toetsenbord betrokken. Het is dus een officieel Scrabble toetsenbord!

Puzzel je toetsenbord in elkaar

Net als een echt bordspel, is het Scrabble toetsenbord even puzzelen. Wie ‘m bestelt krijgt namelijk geen kant-en-klaar toetsenbord, maar een setje Scrabble toetskapjes. Omdat niet iedereen daar een geschikt toetsenbord voor heeft, ontvang je ook een (leeg) toetsenbord, waar je de toetskapjes op kunt bevestigen.

Extra toetsen voor de superfans

Je krijgt bij het toetsenbord genoeg toetskapjes voor een compleet toetsenbord. Maar voor superfans van Scrabble is dat natuurlijk niet genoeg! Dankzij de extra toetskapjes kun je daarom ook gewone toetsen vervangen door grappige varianten. Zo kun je bijvoorbeeld je escape toets vervangen door een ster of een ‘3x woordwaarde’ knop.

Je score moet je overigens wel zelf bijhouden. Leuk spelletje voor de dagen waarop je veel tekst moet verwerken 😉

Enthousiast? Je bestelt het Scrabble toetsenbord voor zo’n 130 euro bij Massdrop.

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...