Weg met de ombouw voor lelijke radiatoren, deze designradiator is van hout

Radiatoren zijn een typisch geval van ‘noodzakelijk kwaad’. We hebben het ’s winters allemaal graag behaaglijk in ons eigen huis. En in Nederland zijn daar nu eenmaal radiatoren voor nodig. Helaas zijn ze niet erg fraai en vaak erg aanwezig.

Toen we het allemaal niet langer konden uitstaan dat we dagelijks naar deze lelijke metalen voorwerpen moesten kijken, bedachten we de radiatorombouw. In allerlei soorten en maten te vinden: een houten bekisting die precies om je radiator past. De ombouw is zo gemaakt dat de warme lucht nog wel je huis in kan stromen, maar de radiator is uit het zicht. Geen slecht idee. Maar het kán beter. Jaga komt daarom met een designradiator van – jawel – hout.

Via: pixabay.com | ri, CC

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Stijlvol en duurzame vormgeving

De Knockonwood van Jaga is gemaakt van duurzaam hout en prachtig vormgegeven. Door het bijzondere design lijkt de radiator tegen de muur te krommen. Natuurlijk zit binnenin de designradiator nog een metalen constructie. Hij moet immers wel warmte produceren. Het metalen deel van de radiator is omkleed met buigbaar multiplex. Dit multiplex is iets minder sterk dan gewoon multiplex, maar dat maakt voor deze toepassing niet uit. Afgewerkt met edelfineer (een laagje echt hout) is de Knockonwood van Jaga een heus pareltje in je interieur. Zo ziet het resultaat eruit.

Via: Jaga Knockonwood Installation / youtube.com (capture) | Jaga UK

Een warme en zuinige designradiator

De bijzondere radiator van Jaga is ook nog eens heel erg zuinig. De warme kracht dankt de Knockonwood aan een Low-H20 hart. Hiermee heeft de radiator een laag energieverbruik en een hogere warmteafgifte. Je kunt er dus ook nog geld mee besparen.

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Niet langer verstoppen dus, die radiator. Het kan zelfs de blikvanger van je interieur worden. De houten radiator overstijgt daarbij iedere andere designradiator én zorgt ervoor dat de houten radiatorombouw bij het grof vuil kan. Op naar een trendy, duurzaam en origineel interieur! De Knockonwood is verkrijgbaar in diverse afmetingen en houtsoorten.

Lees ook: Egloo: zo goedkoop was verwarming nog nooit


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer