Dankzij UPRIGHT GO zit je voortaan altijd rechtop

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Heb je vaak last van rugpijn door achter de computer te werken? Deze uitvinding gaat je leven (of toch zeker je rug) verbeteren.

Grote kans dat je – terwijl je dit leest – een klein beetje onderuitgezakt of voorover gebogen naar het scherm van je computer, telefoon of tablet kijkt. Nu je daar van bewust bent gemaakt, ga ja haast automatisch een beetje meer rechtop zitten. We doen het allemaal. Omdat het relaxed voelt, omdat je vaak op zoek bent naar een andere houding en bovenal omdat je er geen erg in hebt. Tijd om de gewoonte te doorbreken en je rug te sparen. Scheelt je de komende jaren een heleboel rugpijn én het geeft je een veel zelfverzekerdere uitstraling. Dankzij UPRIGHT GO zit jij voortaan altijd rechtop.

Via: Meet UPRIGHT GO / youtube.com (capture) | UPRIGHT

Verander je slechte gewoonte

Om een gewoonte te veranderen, moet je er constant aan herinnerd worden dat het anders moet. Dat gaat vaak een stuk makkelijker met een hulpmiddel. Er zijn miljoenen mensen met een verkeerde houding terwijl zij achter de computer zitten. Niet gek dus dat hier een gadget voor is ontwikkeld. Benieuwd of het wat voor jou is? We leggen je uit hoe het werkt:

Zo werkt UPRIGHT GO

Gebruik maken van UPRIGHT GO is simpel:

1. Schakel de gadget in

2. Plaats de gadget op je rug, tussen je schouderbladen

3. Start de training of druk nogmaals op de knop om tracking in te schakelen

Trainen en tracken

Tijdens de training zal de gadget gaan trillen wanneer je in een verkeerde houding terecht komt. Hierdoor kun je direct corrigeren. Zo slijt langzaam maar zeker de gewoonte van een andere houding. En de UPRIGHT GO is niet alleen geschikt om te gebruiken tijdens het zitten aan je bureau. De gadget kan je ook corrigeren tijdens staan, lopen en autorijden.

Even geen zin in het trainen van een goede houding of benieuwd of je vooruitgang boekt? Schakel de trainingsfunctie dan uit en laat UPRIGHT GO je houding tracken met behulp van een app op je smartphone.

Betaalbare gadget om je houding te verbeteren

Ik ben benieuwd of je nog steeds rechtop zit. Zo niet…dan is dit hét moment om actie te ondernemen en je houding te verbeteren! Voorheen via Kickstarter, maar nu via hun eigen site kun jij één van de eerste eigenaren van de UPRIGHT GO worden. Je kan de gadget bestellen voor ongeveer 80 euro. Zo zit je zeker goed.

Lees ook: Bobby Pro en Tech: ultieme rugzak gemaakt in Nederland


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...