Bobby Pro en Tech: ultieme rugzak gemaakt in Nederland

Er zijn veel, heel veel verschillende rugzakken op de markt, maar de makers van de ‘Bobby-rugzak’ hebben al vele succes geboekt. Het nieuwste product, de Bobby Pro en Bobby Tech zijn de nieuwste uitvinding van het Nederlandse XD-Design.

XD-Design en Bobby

Bobby was de eerste echte rugzak van XD-Design en was vooral geroemd door zijn slimme anti-diefstal systeem. Deze rugzak is snijwerend en kan alleen van ‘de achterkant’ opengemaakt worden.

Wereldwijd zijn er velen van verkocht en er zijn ook al de nodige opvolgers de revue gepasseerd. Onder andere de Bobby Urban, die wij recent getest hebben.

De nieuwste modellen, de Bobby Pro en de Bobby Tech, hebben een aantal nieuwe, handige functies erbij gekregen.

Bobby Tech

Bobby Pro en Tech

Deze rugzakken hebben een bekend design, maar er zijn ook verbeteringen doorgevoerd. Zo zien we onder andere verwisselbare vakken aan de binnenkant, zodat je de tas kunt inrichten naar eigen inzicht.

Verder zien we bij de Bobby Tech een aantal interessante toevoegingen. Dit geldt onder andere voor de zonnepanelen die aan de achterkant zitten, waardoor je altijd stroom bij de hand hebt. Verder is er een draadloze lader geïntegreerd in de tas om deze on-the-go op te laden in een speciaal vak.

De Bobby Pro en Tech hebben tevens een extra aansluiting gekregen. Naast de reguliere USB-aansluiting kunnen er ook nu ook USB-C-kabels op aangesloten worden. Deze Bobby’s zijn waterdicht en gemaakt van snijwerend materiaal.

Kopen?

De Bobby Pro gaat ongeveer 150 euro kosten in de winkel, de Bobby Tech zal voor een stevige 300 euro over de toonbank gaan. Op Kickstarter kun je het project steunen, waarbij je (vooralsnog) de tassen voor de helft van de prijs krijgt. De verwachte levering is mei/juni 2019.

Tags:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo