Verzamelaar spaart collectie van 50.000 speelgoedauto’s

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Grootste verzameling speelgoedautos wereldrecord

Verzamelingen kunnen groeien in de loop der tijd. Dat bewijst ook Billy Karam. Hij is een enthousiaste verzamelaar van speelgoedauto’s en hij heeft er in de loop der jaren dan ook een stevig aantal bij elkaar gesprokkeld…

Wereldrecord verzameling speelgoedauto’s

Met een verzameling van maar liefst 50.000 speelgoedauto’s staat hij in het Guinness Book of Records en onderstaande video laat zien dat de collectie redelijk groot en divers is.

Met een collectie van 50.000 auto’s heb je natuurlijk wel de nodige ruimte nodig.

Indrukwekkende collectie modelbouw

Ook al is het misschien niet voor iedereen weggelegd, toch is het erg indrukwekkend wat passie allemaal teweeg kan brengen. Check vooral even onderstaande video om deze indrukwekkende collectie te zien!

Hier zie je ook goed dat hij niet alleen (kleine) auto’s had. Zo zie je zijn indrukwekkende treinen, vliegtuigen maar ook de grotere modellen of helmen terug.

Lees ook: Gepensioneerde klusser maakt VW Beetle met maar liefst 50.000 stukjes hout


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...