Chromecast-aanbieding: extra korting op deze populaire streamingdongle

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

De Chromecast is vanaf dag één een groot succes en dat blijft zicht voortzetten. Ook de derde generatie doet zijn werk nog steeds erg goed. Maar wat nu als je korting wil? Juist, dan wacht je op een Chromecast-aanbieding (zie onderin).

Chromecast: wat kun je ermee?

Met de Chromecast zette Google opnieuw een voorzichtige stap in de wereld van de hardware en met succes: de kleine streamingdongle gaat jaarlijks miljoenen keren over de toonbank, maar waarom eigenlijk?

De Chromecast is een apparaatje dat gebruikt wordt in de HDMI-aansluiting van je tv, met daarbij een stroomvoorziening via USB of het stopcontact. Zodra de tv aangezet wordt, zal de Chromecast ook opstarten. We kunnen alvast verklappen: het is super gemakkelijk te bedienen!

[quads id=2]

Na een kleine minuut zie je in allerlei apps op je telefoon die – meestal – met hetzelfde WiFi-netwerk verbonden zijn een extra icoontje verschijnen. Hiermee kun je eenvoudig het beeld naar de tv sturen. Dit kan in bijvoorbeeld de YouTube-app, maar ook diensten als Netflix, de NPO-app en Videoland bieden deze optie aan.

Tegenwoordig zijn er nog veel meer apps en diensten die ondersteuning bieden voor de Chromecast. Denk bijvoorbeeld aan Google Foto’s, om foto’s op je tv te tonen, maar er zijn ook spellen beschikbaar die je op groot scherm kunt spelen. De mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt.

[quads id=5]

Het mooie is, de Chromecast werkt met iPhones en Android-toestellen, dus de kans is groot dat ook jouw smartphone gebruikt kan worden.

Chromecast korting

De Chromecast is dan ook een ongekend succes voor Google en dat heeft onder andere met de prijs te maken. Met een standaardprijs van 39 euro voor de reguliere versie, is dit zeker een aanrader. Voor een kleine 40 euro maak je je tv een stuk slimmer.

Van tijd tot tijd zien we aanbiedingen voorbij komen van de Chromecast, waarbij er redelijk wat euro’s korting gegeven worden. De prijs fluctueert dus flink, maar als je op het goede moment toeslaat, scoor je dus een Chromecast met korting.

[quads id=3]

Maar waar koop je de Chromecast dan met korting vraag je je af? Er zijn een aantal winkels die de Chromecast regelmatig in de aanbiedingen hebben, die je kunt vinden in onderstaand lijstje.

Check vooral alle winkels even, de kortingen wisselen vaak en snel af en er kan zomaar 10 euro verschil zitten in de Chromecast.

Tip: Chromecast resetten doe je zo

[quads id=10]

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...