Met deze unieke Bondic-pen repareer je kapotte stroomkabels

Met behulp van deze handige Bondic-pen herstel je kapotte oplaadkabels. Klinkt als dé uitvinding die je nodig hebt, toch?

Oplaadkabels hebben vaak een korte levensduur. Na verloop van tijd verslijt het rubber en komt de elektra bloot te liggen. Dit kun je eventueel (tijdelijk) oplossen met een stuk tape, maar dit houdt over het algemeen ook niet lang stand. Met behulp van de Bondic-pen blaas je kapotte kabels weer een nieuw leven in. Hoe werkt het precies?

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Bondic-pen

Bondic kan gebruikt worden om materialen aan elkaar aan elkaar te lijmen, maar het meest unieke is dat je hier ook plastic mee kan maken. Je brengt die goedje als het ware in laagjes aan en verhardt dit met behulp van een UV-LED-lampje. Na afloop kun je het overtollige lastig eenvoudig wegschuren zodat het er mooi en verzorgd uitziet. Bondic is waterproof en als het eenmaal hard geworden is het spul ook ‘hitteproof’. Hieronder een video waarin je kunt zien hoe het precies in zijn werk gaat:

Het gebruik

Het materiaal wordt pas hard wanneer je er met het bijgeleverde lampje op schijnt. Bondic zal dus niet zo snel kleven aan je vingers, zoals wel het geval is bij secondelijm. Bondic is ideaal voor het repareren van kapotte kabels, maar ook geschikt voor andere reparatieklusjes. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kun je (plastig) speelgoed repareren, een kapotte bril of bijvoorbeeld een gat in een luchtbed. Het enige minpuntje van dit goedje is dat je het niet kunt gebruiken in de volle zon. Door het zonlicht (UV) zal Bondic tijdens het aanbrengen al gaan stollen.

Via: Bol.com

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Hoeveel kost het?

Je kunt een Bondic-pen vloeibaar plastic Starterset via deze link bestellen voor slechts 25,95 euro. Bij deze starterset zit de pen, het LED-UV-lampje en een handig opbergblik meegeleverd. Ook zit er in de pen 4 gram aan vloeibaar plastic.

Lees ook: Free Electric: gratis stroom door een uurtje per dag te fietsen


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer