5 relatiegeschenken waar je indruk mee maakt

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Relatiegeschenken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Maar er zijn altijd producten waar je net iets meer indruk mee maakt of die beter bij je passen. Wij hebben een selectie gemaakt van een vijftal interessante relatiegeschenken waar je indruk mee zult maken op jouw klanten en relaties.

Luxe powerbank

Iedereen heeft tegenwoordig één of meerdere smartphones en er zijn altijd dagen dat de accu het niet tot het einde gaat redden. Voor die dagen zijn er powerbanks, vooral handig als je niet in de buurt van een stopcontact bent. Bedruk de powerbank met jouw eigen logo en je valt ook nog eens extra goed op. Accupacks, zoals ze ook genoemd worden zijn er in veel verschillende soorten en uitvoeringen. Deze luxe powerbank heeft een capaciteit van 4000 mAh, genoeg om je smartphone bijna twee keer mee op te laden.

Virtual Reality-bril

Virtual Reality, ook wel VR genoemd, heeft de toekomst. Grote merken zoals Facebook en Google zijn er dagelijks mee bezig en bieden al veel contact aan in 360 graden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan video’s in 360 graden op Facebook en YouTube. Dit biedt een compleet nieuwe ervaring en dergelijk VR-brillen zijn dan ook niet aan te slepen tegenwoordig. Ook dit is een nieuwe trend om handig op in te spelen met relatiegeschenken, check ook eens een Virtual reality-bril.

Stoere drinkfles

Plastic flesjes zijn passé. Daarom zijn drinkflessen steeds meer in trek en ook deze zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Wij hebben gekozen voor een stoere drinkfles die voorzien kan worden van een logo of andere branding. Met gemiddeld twee liter vochtinname per dag, ben je in ieder geval vaak in beeld.

Laserpointer

Presentaties en laserpointers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wil jij zorgen dat je klanten goed uit de verf komen tijdens een presentatie, of gewoon een aansprekende gadget geven, dan is een laserpointer meer dan geschikt.

Opvouwbare zonnebril

Nu schijnt in Nederland niet altijd de zon, maar als dat wel het geval is, dan gaat iedereen erop uit. Terrasje, zonnebril en lekker borrelen. Wat nu als je de blits kunt maken met een echte opvouwbare zonnebril. Deze stop je eenvoudig weg en door een handig klikmechanisme heb je hem in een handomdraai weer uitgevouwen. Uiteraard kun je deze opvouwbare zonnebril ook weer voorzien van jouw branding. 

Nog meer relatiegeschenken? Dan kun je terecht bij Maxilia.

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...