5 dingen over de nieuwe Samsung die we al denken te weten

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Het is weer die tijd van het jaar, de lancering van het nieuwe vlaggenschip van Samsung staat weer voor de deur en het gonst van de geruchten. We hebben een aantal dingen op een rij gezet die we nu al denken te weten!

1. Randloos scherm

Waar Samsung vorig jaar één van de eerste was met de introductie van een randloos scherm, zal deze trend ook dit jaar voortgezet worden. De nieuwste Samsung zal beschikken over een soortgelijk scherm, waardoor het lijkt alsof de voorkant volledig uit scherm bestaat.

2. Bijzonder goede camera

Eén van de zaken waar Samsung bekend om staat zijn de goede camera’s die ook vooral bij slecht licht goede prestaties leveren. Dit zal bij de nieuwste Samsung dan ook niet anders zijn, waar er naar verwachting gekozen zal worden voor een 12 megapixel-variant.

3. Android 8.0 Oreo

Misschien een open deur, maar het toestel zal draaien op Android 8.0 Oreo, aangevuld met functies van Samsung zelf. Denk hierbij ook aan de vernieuwde slimme assistent Bixby, die een significante update zal krijgen.

4. Twee verschillende versies

Net als voorgaande jaren zal er een gewone versie op de markt gebracht worden en een plusversie. De verschillen zullen onder andere in schermgrootte en de accu, die een stukje groter is bij de plus-versie. De exact verschillen zijn vooralsnog onbekend en zullen we gaan zien bij de lancering.

5. Vingerafdrukscanner op betere plaats

Bij de Samsung Galaxy S8 was er veel kritiek op de plaats van de vingerafdrukscanner, die niet goed bereikbaar was. Het lijkt erop dat de nieuwe Samsung hier rekening mee gehouden heeft en deze onder de camera heeft geplaatst aan de achterzijde van het toestel.

We weten in ieder geval dat het toestel eraan zit te komen. Inmiddels zijn er ook al providers waarbij je je kunt inschrijven om op de hoogte te worden gehouden over de launch van dit toestel, zoals bijvoorbeeld KPN. Eind februari 2018 weten we in ieder geval meer!

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...