Zo verander je het lettertype van je Netflix ondertiteling

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Op sommige dagen brengen we uren door voor de TV. Bankhangen en je favoriete serie op Netflix kijken zijn de perfecte combinatie om lekker te ontspannen. Dat bijna alle goede films en series in het Engels zijn, maakt voor de meeste Nederlanders niets uit. Van jongs af aan zijn we gewend om de ondertiteling te lezen wanneer we iets niet kunnen verstaan. De witte letters onderin beeld horen er helemaal bij. Niet gek dus, als je er daardoor nooit over na hebt gedacht of je het lettertype van de Netflix ondertiteling ook kunt veranderen.

Netflix ondertiteling veranderen?

Dat kan! Want bij Netflix ben je zelf de baas over hoe de ondertiteling er uit ziet. Je kunt daarom zelf bepalen welke kleur, grootte en lettertype je Netflix ondertiteling heeft. Zo tof!

Hoe doe je dat?

Handig om – als je dat niet hebt – eerst even te zorgen dat je daadwerkelijk ondertiteling ziet bij een film. Daarna doe je het volgende:

  • Ga naar ‘Account’
  • Klik onder ‘My Profile’ op ‘Subtitle Appearance’
  • Kies de instellingen die je prettig vindt en klik op ‘save’

Netflix ondertiteling aanpassen

Groot en kleurrijk of klein en subtiel

Eerlijk is eerlijk, niet alle opties maken de Netflix ondertiteling echt mooi of duidelijk leesbaar. Het is dus aan te raden de opties met mate te gebruiken zodat de tekst wél prettig te lezen is. Of je logt in op het account van een vriend of familielid en verandert hun ondertiteling om ze te plagen. Leuke 1 aprilgrap of gewoon tussendoor. En dan lekker zelf laten uitzoeken hoe ze dat weer kunnen fixen…

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...